Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyire fájt a szülésed?

Mennyire fájt a szülésed?

Figyelt kérdés

1-5ös skálán mennyire fájt a szülésed? Volt-e előtte nőgyógyászati műtéted (abortusz, méhenkívüli stb) . Hány órát vajúdtál? Kaptál fájdalomcsillapítót?

Köszönöm a válaszokat, majd énis leírom az én adataimat :)

2015. febr. 27. 18:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

4 órát vajjúdtam, szülésindítással...egyből 2 perces fájások...4-esre értékelném vagyis szerintem ettől még simán fájhat jobban más is :))

sajnos - bár kitágultam és már toltam - nem fért ki a baba, ezért császározni kellett. Érzéstelenítőt nem adtak, amúgy se kértem volna, gyors volt ahhoz.

2015. febr. 27. 18:31
 2/18 anonim ***** válasza:

hát én magzatvíz elfolyástól számolva 9órát vajúdtam. az első 3 órát 1-esre értékelem, a következő 3óra talán 2-3között, az utolsó 3óra olyan 4es. de teljesen jól voltam, SOKKAL rosszabbra számítottam.

első terhességem volt. fájdalom csillapítót nem kaptam, de nem is kértem volna, mert tényleg nem kellett. oxit kaptam kb 5óra vajúdás után, mert ahogy értékeltem is fentebb nem fájt, nem voltak elég erősek és hosszúak a fájásaim, ezért kaptam infúziót.

2015. febr. 27. 18:37
 3/18 anonim ***** válasza:

Első szülés: 14 óra, abból az eleje 1-2, aztán oxi, kézzel tágítás stb stb, szóval az utolsó 6 óra az 5. Adtak edá-t, de rosszul szúrták be, úh nem hatott semmit.

Második szülés: 5 óra, az eleje 2, az utolsó fél óra volt 5. Nem kaptam fájdalomcsillapítót.

Egy ab-om.

2015. febr. 27. 18:42
 4/18 anonim ***** válasza:

Semmilyen műtétem nem volt előtte.

5 órát vajúdtam csak,kaptam EDA-t,spontán szültem,a kitolási szak is 10 perc volt csak,egyáltalán nem fájt.

De ezzel azt hiszem egyedül vagyok.

De ha pontozni kell,akkor 1-es. :D

Első baba,39+4 hetesen szültem, 3300g és 55cm volt a lánykánk. :)

2015. febr. 27. 18:51
 5/18 anonim ***** válasza:
első szülés 20 évesen, 5 perces fájásokkal mentem be, burkot repesztettek és innen másfél óra volt.
2015. febr. 27. 18:57
 6/18 anonim ***** válasza:

- 1 órát vajúdtam, és kb. 20p volt a kitolás. Nem fájt 3-asnál jobban, de állandóan hányni akartam közben.

- nem kaptam fájdalomcsillapítót, mert gyakorlatilag szülni estem be a szülőszobába, ráadásul fájások nélkül.

- nem volt műtétem, abortuszom volt 14 évvel korábban.

2015. febr. 27. 18:58
 7/18 anonim ***** válasza:

Nem volt előtte műtétem.

11 órát vajúdtam.

Skálán nehéz behatárolni, a 11-ből az első 8 óra 2 és 3-as, az utolsó 3 óra mondjuk 4-es.

Nem kaptam fájdalomcsillapítót.

2015. febr. 27. 19:23
 8/18 Wiky93 ***** válasza:
Burokrepesztést követően 6,5 óra. A vajúdás ami kibírhatatlan volt úgy 5ös skálán. Maga a szülés az gyorsan ment, 3-4-5 perc. Kaptam érzéstelenítőt. Nem volt előttd semmilyen műtétem.
2015. febr. 27. 19:49
 9/18 anonim ***** válasza:
19 órát vajúdtam, mindenféle fájdalomcsillapító nélkül. az első 6-7 óra elviselhető volt, arra adnék 3ast, na de utána... az 5ös. Pláne mikor megkaptam az oxit, az legyen 6os :) nem volt előtte semmilyen műtétem.
2015. febr. 27. 20:33
 10/18 anonim ***** válasza:

A magzatvíz elindulásától számítva 11 óra volt. A burokrepesztés után 2-3 óra, innentől kezdődtek a 4-es erősségű fájásaim, előtte 0-1-es szintűek voltak.

Első szülés, nőgyógyászati beavatkozásom nem volt, edát kértem, azt nem kaptam, csak egy injekciót, de így is éreztem mindent, az inkább csak az agyamat tompította el.

2015. febr. 27. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!