Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik szülésed fájt jobban?...

Melyik szülésed fájt jobban? Első vagy második? Mennyi ideig tartott?

Figyelt kérdés
(azt is írjátok meg fiú vagy lány lett és mennyi volt a súlya)

2012. júl. 1. 16:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

1. szülés 18 voltam, lányom lett, 3 kiló 17 deka. Este 21-kor jött az első fájás, hajnali 1-re meglett. Fájt, de annyit nem szenvedtem.

2. szülés: 28 voltam, kisfiam lett, 4 kiló. Rekord gyorsan jött: éjjel 1-kor elfolyt a magzatvíz, 2-re kórházban voltunk, hajnali 2-30-ra meglett. Fájt, de ez sem volt vészes, pedig semmit sem kaptam.

2012. júl. 1. 16:53
 2/21 A kérdező kommentje:
Első,de jó neked,irigyellek, bár nekem is így lenne :)
2012. júl. 1. 16:54
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A második(fiú), de az "száraz" szülés volt. 21 órán keresztül tartott. Az első(fiú) szülésem nem fájt igazán hat és félórás volt.,
2012. júl. 1. 16:55
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Ikreket várok. Most én is félek. 1 gyerektől nem tartanék, ilyen szülések után, de kettő.....
2012. júl. 1. 16:56
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első 10 órát tartott. A második nemsoká kiderül...

Az első válaszolót irigyelem kicsit, jó gyorsan túl volt rajta.

2012. júl. 1. 16:56
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

1. szülésnél 19 éves voltam,lányom lett,3150grammos,6 és fél óra alatt lett meg.A vége húzós volt másfél óra nyomás.

2. szülés 29 éves voltam,kislány,3200grammos,7 és fél óra.Ez volt a legkönnyebb.Mindkettőnél elfolyt a magzatvíz itthon,kb. egy vödörnyi,nagyon fent voltak.

3. szülés,33 évesen,kisfiú,3800gramm.Toxémia miatt indították,ez volt a legrosszabb a 3 közül,ha felállítottak elájultam,fekve nem haladtunk sehová,nagy volt a buksija,nem akart beilleszkedni.7 órán át tartott az indítás kezdetétől.Sokkal hamarabbra várták hogy kibújik,kb 2 órát késett a drága:)

2012. júl. 1. 17:04
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Az első babával 14 órát vajúdtam onnantól, hogy már kezdtek komolyan fájni a fájások, nagyon szenvedtem, de a vége felé szinte nem voltam magamnál, így teljesen törlődött, hogy végül mennyire fájt. 3800g-al született, kislány.

Második szülésem: az első kósza fájástól számított két és fél órán belül a karomban volt a pici, másfél óra volt brutális, szerintem jobban fájt, mint az első szülés, de nagyon gyors volt. 4000g-al született, kisfiú.

A harmadik szülésem (épp ma két hete) villámgyors volt és fele annyira sem fájt, mint előzőleg a kisfiam születése. Úgy másfél óra volt kemény, de jól bírható. 3500g, kislány.

2012. júl. 1. 17:05
 8/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok Nektek! Hamarosan én is meg tudom mondani milyen a 2.,és mennyivel különbözik az elsőtől. :) Még írhattok nyugodtan :)
2012. júl. 1. 17:08
 9/21 anonim ***** válasza:
80%

Mind kettö fiu

elsö 3890g 12 óra hosszu,de nem igazán fájt csak a kinyomás az nem igazán ment elmultak a fájások össze-vissza nyomtam szét szakatam nagyon(fájásgyengeség) nem bírtam felkelni másnap délutánig sok vért vesztetem

második 3600g 6 óra nagyon fájt azt hittem meghalok :) majdnem császár lett mert mindig vissza csuszott nyakán és a váln volt a zsinor

mind kettö magzat víz elfolyásal kezdödött.....

2012. júl. 1. 17:21
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

1. Fiú 3800 g, 16 órás vajúdás+ már könyökölt a doki rajtam a végén, repedtem-szakadtam.

2. Lány, 3700g, 3 óra mindennel együtt.

Szóval, szerinted?:) Az első volt a "tanulópénz". Nagyon be voltam .arva, hogy a 2. milyen lesz....de hála az égnek simán ment minden....:)

2012. júl. 1. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!