Melyik szülésed fájt jobban? Első vagy második? Mennyi ideig tartott?
1. szülés 18 voltam, lányom lett, 3 kiló 17 deka. Este 21-kor jött az első fájás, hajnali 1-re meglett. Fájt, de annyit nem szenvedtem.
2. szülés: 28 voltam, kisfiam lett, 4 kiló. Rekord gyorsan jött: éjjel 1-kor elfolyt a magzatvíz, 2-re kórházban voltunk, hajnali 2-30-ra meglett. Fájt, de ez sem volt vészes, pedig semmit sem kaptam.
Az első 10 órát tartott. A második nemsoká kiderül...
Az első válaszolót irigyelem kicsit, jó gyorsan túl volt rajta.
1. szülésnél 19 éves voltam,lányom lett,3150grammos,6 és fél óra alatt lett meg.A vége húzós volt másfél óra nyomás.
2. szülés 29 éves voltam,kislány,3200grammos,7 és fél óra.Ez volt a legkönnyebb.Mindkettőnél elfolyt a magzatvíz itthon,kb. egy vödörnyi,nagyon fent voltak.
3. szülés,33 évesen,kisfiú,3800gramm.Toxémia miatt indították,ez volt a legrosszabb a 3 közül,ha felállítottak elájultam,fekve nem haladtunk sehová,nagy volt a buksija,nem akart beilleszkedni.7 órán át tartott az indítás kezdetétől.Sokkal hamarabbra várták hogy kibújik,kb 2 órát késett a drága:)
Az első babával 14 órát vajúdtam onnantól, hogy már kezdtek komolyan fájni a fájások, nagyon szenvedtem, de a vége felé szinte nem voltam magamnál, így teljesen törlődött, hogy végül mennyire fájt. 3800g-al született, kislány.
Második szülésem: az első kósza fájástól számított két és fél órán belül a karomban volt a pici, másfél óra volt brutális, szerintem jobban fájt, mint az első szülés, de nagyon gyors volt. 4000g-al született, kisfiú.
A harmadik szülésem (épp ma két hete) villámgyors volt és fele annyira sem fájt, mint előzőleg a kisfiam születése. Úgy másfél óra volt kemény, de jól bírható. 3500g, kislány.
Mind kettö fiu
elsö 3890g 12 óra hosszu,de nem igazán fájt csak a kinyomás az nem igazán ment elmultak a fájások össze-vissza nyomtam szét szakatam nagyon(fájásgyengeség) nem bírtam felkelni másnap délutánig sok vért vesztetem
második 3600g 6 óra nagyon fájt azt hittem meghalok :) majdnem császár lett mert mindig vissza csuszott nyakán és a váln volt a zsinor
mind kettö magzat víz elfolyásal kezdödött.....
1. Fiú 3800 g, 16 órás vajúdás+ már könyökölt a doki rajtam a végén, repedtem-szakadtam.
2. Lány, 3700g, 3 óra mindennel együtt.
Szóval, szerinted?:) Az első volt a "tanulópénz". Nagyon be voltam .arva, hogy a 2. milyen lesz....de hála az égnek simán ment minden....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!