Császár után milyen szülésed volt a második? Sima, vagy újra császár? Heged milyen volt?
A második is császár lett. A gyerekek között viszont csak másfél év van, részben ezért is lett császáros. A hegemre már nem emlékszem, hogy hány mm volt. Talán 3.
Neked mennyi idő lesz a két baba között?
Nekem két és fél év,pontosabban 31hónap lesz a két kicsi között.
Most vagyok "mégcsak" 14 hetes! :)
A hegem az nagyon szép,semmi bajom nem volt vele az elején sem,szépen gyógyult,viszonylag gyorsan felépültem (első két napot kivéve.... )!
Igazság szerint nem tudom mit akarnék.14 órát vajúdtam,mire kiderült,h nem tágulok semmit,ezért császár,tudom milyen a vajúdási fájdalom,de félek a szüléstől konkrétan.Na meg attól,h a nyomások közben lesz vmi bibi a heggel... Ez a rémálmom! :(
Szívesen olvasok még tapasztalatokat.
Köszönöm Nektek.
Szép Napot. :)
Kedves Utolsó!
Most vagy én voltam kitikkadva a 14óra vajúdástól,vagy nem tudom,de én meg sem éreztem a gerinckörnyéki érzéstelenítőt!Ez volt a legkisebb gondom,nem is féltem tőle,lefogtak mint vmi rángatózó idegbeteget,de majdnem elaludtam az ápoló vállán... Jó meg is dícsértek,h milyen jól viseltem,meg sem mozdultam... Kösz,világomat nem tudtam addigra már....
Szóval nekem nem fájt egy picit sem! Nem tudom más hogy van ezzel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!