Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fájt másnak is annyira a...

Fájt másnak is annyira a gátsebe, hogy napokig nem tudott ülni sem?

Figyelt kérdés
Nekem annyira fáj, hogy muszáj fájdalomcsillapítót szednem. Vasárnap szültem.
2015. febr. 27. 12:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Persze. Tarts ki.
2015. febr. 27. 12:16
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem három hétig fájt. Még a fürdőkádba is csak segítséggel és fellépőkkel tudtam belépni, hogy tudjak zuhanyozni. Szörnyű volt! Kitartást kívánok én is!
2015. febr. 27. 12:43
 3/15 anonim ***** válasza:
Nekem az ülés, mint olyan, 2 hétre kiesett. Olyan 10 nap után már képes voltam vmi ahhoz hasonló dologra, de nagyon rossz volt. A wc-zésről nem is beszélve.. Kitartáááááás!!!
2015. febr. 27. 12:59
 4/15 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló tapasztalataim voltak, mint az előttem szólóknak. Csak a szék sarkára tudtam leülni, sokáig állva szoptattam. Akkor lett kicsit jobb, amikor az utolsó varrat is kipottyant. Kb másfél hétig fájdalomcsillapítót szedtem én is. Langyos vízzel zuhanyoztam naponta többször is, attól is egy kicsit jobb lett.

Csak azt tudom mondani én is, kitartást!

2015. febr. 27. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:
Jelen! Csak ùszògumin egyensùlyozva tudtam ülni, de nem csak ülni, feküdni is. Minden mozdulat fájt, de szerencsère elmùlt. Azèrt az első pár együttlètre a fèrjemmel, nem szivesen emlèkszem. :(
2015. febr. 27. 13:29
 6/15 anonim ***** válasza:
Szia! Amíg ki nem szedték a varratokat könnyezve ültem le és álltam fel, ha lehetett inkább az ebédet is állva fogyasztottam el annyira fájt. Azt mondták gyakran zuhanyozzam le mert az lazítja és jobb lesz de nekem komolyan semmi nem segített. A szoptatás is kínszenvedés volt így, nem tudtam hogy helyezkedjek. Még éjjel a fekve forgolódás is borzalmas volt. Én annyira szenvedtem tőle, hogy komolyan inkább lenyomtam volna még kétszer a szülést vajúdással együtt csak ettől szabaduljak meg. Ahogy kiszedték a varratokat úgy éreztem repülök, azonnal elmúlt. A doki még vigyorgott is mert elpityeregtem magam örömömben, hogy végre tudok menni, ülni. Szóval kitartás, addig kell kihúzni utána már jó lesz :-)
2015. febr. 27. 13:30
 7/15 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat! Sajnos a fájdalmaim miatt székelési problémáim is vannak, nem tudok nagy wc-zni, csak glicerinkúppal, amikor már nagyon úgy érzem, hogy összecsinálom magam de nem akar magától megindulni, akkor kénytelen vagyok kúphoz nyúlni. Talán az is rendeződik lassan..
2015. febr. 27. 13:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Jelen! Ooo, te mèg csak szülés után 5 nappal vagy. Én 3 hétig szenvedtem. Állva ettem, állva csináltam mindent, csak ne kelljen leülnöm mert üvölteni tudtam volna. A fürdőkádba be és kiszállás nálam sem volt egyszerű. Nagywc-zésnél szorítottam a wc melletti törölközőszárítót a falon. A mozgásom meg ..egy besz@rt kacsához tudnám hasonlítani. Kitartás! :)
2015. febr. 27. 14:07
 9/15 piroska és a farkas ***** válasza:
Hát kitartást! Rolam elterjedt anno, h " ő az akin akkorát kellett vágni". A császáros szobatársaim fittebbek voltak, mint én. Gyakorlatilag az ágyban megfordulni alig birtam, a felülés maga hetekig nagyon fájt, de nekem a járás és a lépés is. De hogy mondjak egy bíztatot, már nem fáj, azt sem érzem, hogy valaha fájt volna..., igaz, már majdnem egy éves a kislány :)
2015. febr. 27. 14:44
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért mikor itt mindig írják, hogy a természtes szülés az semmi utána pár órával már törökülésben szoptattam, meg szinte repültem.. Olyan megnyugtató az ilyen kérdéseknél látni, hogy nem csak én vagyok "nyomorék".
2015. febr. 27. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!