Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fájt másnak is annyira a...

Fájt másnak is annyira a gátsebe, hogy napokig nem tudott ülni sem?

Figyelt kérdés
Nekem annyira fáj, hogy muszáj fájdalomcsillapítót szednem. Vasárnap szültem.
2015. febr. 27. 12:05
1 2
 11/15 piroska és a farkas ***** válasza:
Igen, én is azt éreztem, mint itt az egyik válaszolo, h bakker inkább szülnék még 5 gyereket is, ehelyett a fájdalom helyett. Én aloe spray-t probáltam ráfujni, és nem túl guszta, de aloe zselét kentem a betétre, az egy picit hütötte, ettől függetlenül sokszor volt miatta sírhatnékom. Azota sem tudom, hogyha nem adtak volna oxitocint, vajon akkor is ekkora erővel robbant- e volna ki belőlem a 4 kilo fölötti kislányom,de ez már egy másik kérdés.
2015. febr. 27. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:

Napokig? Hetekig nem tudtam ülni (nagy volt a seb, kék-lila-zöld mégy két hét után is egy jókora vérömleny miatt). A nagy wc is problémás volt néhány napig, utána már csak a törlés, mert olyan duzzanatok voltak, hogy nemcsak megnézni, de megérinteni is féltem. Pedig maga a szülés nagyon könnyen és gyorsan ment. 3 hónapos a picim, mostanra jöttem rendbe teljesen.

A puha párnán vagy úszógumin ülés volt a legkényelmesebb.

2015. febr. 27. 17:08
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem a nagy fajdalom napok alatt elmult, viszont utana honapokig nagyon erzekeny volt a sebnel.

Sajnos mivel nem volt kulonosebben sok problemam szules utan, fittnek ereztem magam, nagyon hamar elkezdtem tenni a dolgomat otthon, nem sokat pihentem. 2 het utan a medencem adta meg magat, hetekig fajdalomcsillapiton eltem utana, annyira fajt minden mozdulat, az agybol is alig birtam felkelni. Megfogadtam, hogy a kovetkezonel -ha lesz ra lehetosegem,- ha a 6 hetet nem is, de 2-3 hetet feltetlenul agyban fogok tolteni.

2015. febr. 27. 21:51
 14/15 anonim ***** válasza:
En mar szules utan ulve szoptattam. Akkor meg fajdalomcsillapitot kaptam. Kiment a hatas ugy 8 oraval kesobb, de akkor sem fajt. Masnap volt kicsit rossz, de meg igy is ulten siman. Felszivodo varratot kaptam, igy az sem volt rossz. Mindezt csak azert irom le, hogy en mindezek ellenere is csak glicerines kuppal tudtam kakilni jo ideig, viszont szepen lassan rendbe jott. Ne aggodj :) kitartast kivanok
2015. febr. 28. 00:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze nagyon fájt, a kórházban is itthon is kb 2 hétig. És még az aranyerem is kijött - előtte nem volt nem is tudtam milyen az - nagyon fájdalmas. Ödémás lett az egész húgyvezetékem a szülés - erőlködés miatt, pisilni sem tudtam csak préselve erőlködve pár hétig...de minden nappal jobb lesz kicsit :-) 8. hós csemete anyukája
2015. márc. 3. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!