Pénteken kellett volna szülnöm de még mindig semmi. Amire a doki mondta, hogy be kell feküdnöm arra ha nem indul meg akkor aznap meg is indítja? és milyen az indítás? Mit kapok? Mit érzek? Csütörtökön kell befeküdnöm
a burokrepesztés nekem nem fájt. utána kaptam oxitocin injekciót és jöttek a fájások. ennyi. olyan ez a burokrepesztés, hogy a doki fog egy ollót, benyúl a doki és burkot repeszt. olyan volt mint egy ált. nőgyógy vizsgálat. nekem nem fájt.
sok sikert és szép szülést.
Én is később szültem. Nekem is mondta a dokim, hogy be kell feküdjek, és beindítják a szülést. De végül nem volt rá szükség, (2 nappal a kiiírt időpont után mentem,) mert magától beindult a szülés. Pedig aznap mikor szülnöm kellett volna az ügyeletes orvos még azt is feltételezte, hogy elszámoltak, annyira semmi jele nem volt, hogy az utolsó napon vagyok.
Csütörtök még messze van addig simán meg is szülhetsz, közben beszéld meg a babáddal, hogy ideje lenne kibújni.
A burokrepesztés nem fáj. Én semmit nem éreztem, csak egy pici pukkanást hallottam, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!