Tegnap óta nagyon lusta a babám. Talán lassan szülök?
Lehet már voltak hasonlókérdések tán,de érdekelne hogy a szülés közeledtével lelassul a baba?Eddig mindig olyan aktív volt,NST-ken is sokat mozgott.De tegnapi NST-n mikor kaptam az infúziót,na azóta nagyon be van lassulva.Este szokott a legtöbbet ficánkolni mikor lefekszem,de tegnap szinte nem is.A szülésznő mondta tegnap nekem-amikor csatolta fel a hasamra ezeket az érzékelőket-hogy nagyon lent van a baba.Keményedek sokat,főleg az utóbbi pár napban,de semmi fájás,semmi magzatvíz csepegés meg ilyesmi.Bár gondolom nem mindenkinek kezdődik a szülés ugyanúgy!Számíthatok rá hogy a napokban jön a baba?Jóslózni nem szoktam.
Köszi a válaszokat
Hát lehet hamarosan szülni fogsz.Remélem én is.
Sokat jóslózok, fájásaim is vannak, elég suruek lesznek 5 percesek kb, de 2-3 ora alatt elmulnak, ezzel szorakozok kedd ota.Most meg péntek van...
A babám ma nem mozgott vmi sokat, már aggodtam, hogy baj van, fel is ráztam mozgott picit, ezota megint nem.
Remélem készulodik.
Hány hetes vagy??
Miért kaptál infúziot?Oxitocin?Proba volt?hazaengedtek?
38 hetes
Szia!Nahh akkor nem vagyok egyedül!:)
Én is a 38.hétben járok,de nekem semmi fájásaim nincsenek,bár olvastam hogy nem mindenkinél vannak feltétlenül.NST-n kaptam az infúziót,méhösszehúzódásokat csinál állítólag,a szülésznő szerint erre azért van szükség hogy nézzék a lepényt hogy nincs-e baj és nem-e kell megindítani a szülést.Szerintem legközelebb mész,te is kapsz ilyet mert gondolom ez az országban máshol is így van.:)
Mikorra vagy kiírva?Én 22,de örülnék ha előbb jönne!
Lehet kapok én is, bár lehet megindítják, hogy nyitva vagyok, meg lapos a méhszáj, nyákdugo sincs...
A dokimra bízom, de örülnék, ha addig kibujna, vasárnap megyek reggel.
28- ra vagyok kirva, de nem tudom magam már hova tenni.:(
Olyan türelmetlen vagyok, foleg ezekkel a fájásokkal, hogy mindig elmúlnak..
Nyitva vagy?Nem vizsgáltak?Hol szülsz?
Bocs lehet kicsit összevissza irtam.:)
Fel van puhulva az egész méhszájam és nyitva vagyok 2 cm-re, nyákdugóm már 3 hete távozik, de már nincs sok sztem.Nekem darabokban jött ki, szépen lassan.
Na kiváncsi vagyoknagyon, hogy mi lesz vasárnap, ráindítanak e vagy nem?Milyen lesz.Remélem azóta nyiltam még kicsit.Kislányt várok.:)
Te?
Majd irdd meg ha van valami.
Hogy viseled?
Én kicsit agressziv vagyok, könnyen felhuzom magam..:(
Lehet valentin napi ajándék picúr lesz:D
Jóslónak jósló bár keményedéssel jön, meg sugárzik a medencecsontba, meg minden, csak abbamarad...
neke semmi ilyesmi nem volt még?
Mondjuk attol simán megszülhetsz.Na majd kiváncsi leszek ki jár jobban:)
Apás szülés lesz?Kérsz fájdalomcsillapitot ?
Szedsz vmit felkészitésnek?Tea, homeo stb?
Bababarát kh?
Ahha értem akkor.És honnan tudod hogy 3hete távozik belőled a nyákdugó?Miből vetted észre?Mert nekem mindig van folyásom de fogalmam nincs hogy most akkor lehet nekem is távozik vagy nem.:D Bár olyan zselészerű mostanában...
Én is kislányt várok?Ti hogy fogjátok elnevezni?Jajj én is nagyon örülnék ha már most hétvégén megszülnék!Már nehezen bírom,mostanában már nem vagyok ingerült,csak nagyon fáradt és féltem a babámat!Te is aggódsz vagy csak én félek mindentől nehogy baja legyen?
Lehet nem fogok most emlékezni miket kérdeztél,de megpróbálok válaszolni.:) Hát kalcium tablettát szedek meg terhesteát ittam eddig csak az elfogyott.Te szedsz valamit?Nem bababarát kórház(ez alatt azt érted ugye hogy kórterembe is bemehetnek látogatók?)de őszintén én nem is szeretném hogy hozzám bejárogassanak,azért ez már így sok lenne!:) Elég ha én kiviszem a babát.Fogadott dokid van vagy ügyeletesnél szülsz?Nem tartasz olyantól hogy kikkel leszel egy kórteremben?:D Mármint milyen emberekkel?Éjjel hogy alszol?Csíkos vagy?Én igen.:)
Igen, nekünk is apás szülés lesz.Bababarát kórházat alatt azt értem, hogy végig velem van a picur, meg nem 3 oránként hozzák ki.Szülés után rögötn rámteszik, nem vágják át a köldökzsinort csak ha már nem luktet.Stb..
Féltem én is s picurt nagyon, de biztos minden rendben lesz.Homeos golyokat szedek, hátha megkönnyíti a szülést.
Debrecenben fogok szülni.Szeretném elkerülni az edat is, de hát majd alakul...:)
De félek a szobatársaktol, remélem nem lesz gáz...
Fogadott dokim van hozzá járok már évek ota, nem vagyunk sajna elengedve anyagilag, de igy biztonságban érzem magunkat.Maja lesz a pici neve.:A tiéteket, hogy hivják majd?Van valami elképzelésed/elvárásod, amit szeretnél a szulés alatt??(alternativ szoba, masszázs,akármi?:D)Van dokid?Szülésznod?
Ja igen,nálunk is mellettem lesz a baba a szobában,hát nem is örülnék neki ha nem velem lenne mint régen csinálták!Nekem úgy különösebb elvárásaim nincsenek,azt remélem hogy normálisak lesznek a nővérek meg a szobatársak is!Bár ugye az ember nem válogathatja meg...:S
Igen,én is fogadott dokihoz járok,hát mi sem vagyunk eleresztve,nekem fizeti apám,ő akarta így!:D
Maja az szép név,nekem Csillám lesz.:) Izgulsz a szülés miatt vagy félsz?Mert bennem félelem nincs,én már minden
nap azon vagyok hogy "ma megyünk"!Szeretnék túl lenni rajta.Szoptatós teát fogsz inni?Nekem akarnak venni,de az nem tudom hogy mire is jó!Főleg ha lesz tejem...:)
Picurt miben viszitek haza,mármint mit adtok rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!