32 Hetes kismama vagyyok. Tegnap óta a baba nagyon lassan moszog és olyan mintha csak forgolódna. Nem rúg és nem bokszol. Minthaegész nap aludna és csak ide oda tolja a seggét és a hátát. Ez nem baj? Nincs baja ugye?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 17:31
1/4 anonim válasza:
Nincs.Ilyenkor már nagyon pici helye van.Mostmár csak kinyomni tudja magát itt-ott.
És szülés előtt lelassúlnak,pont ezért,mert pici a helyük.
De hogy megnyugodj,holnap azért hívd fel a dokidat,vagy menj el.
Tuti h semmi baj,de azért kérdezz rá,h ő mit mond:)
További nyugodt és boldog babavárást.
2/4 anonim válasza:
Nincs. Ez már egyre inkább így lesz. Egyre kisebb a helye, egyre kevésbé tud mozogni, most már csak nyomogatja magát.
Amúgy frontokat is érezheti, azért is lehet lustább.
3/4 anonim válasza:
Lehet, a hormonok miatt vagyok érzékenyebb, de a segg szó helyett nem találtál mást? Pl. popó, fenék, ...
4/4 anonim válasza:
na igen, a kis popsiját...szebb szó...
szerintem próbál helyezkedni, és majd megint fog rugdalni, amint elfoglalt egy kényelmes pozíciót. nekem most, a 34. héten fordult be, egy pár napig Ő sem rugdalt, csak forgolódott, de most megint nagyon teper. szerintem fog még a Te babád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!