Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 32 Hetes kismama vagyyok....

32 Hetes kismama vagyyok. Tegnap óta a baba nagyon lassan moszog és olyan mintha csak forgolódna. Nem rúg és nem bokszol. Minthaegész nap aludna és csak ide oda tolja a seggét és a hátát. Ez nem baj? Nincs baja ugye?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 17:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs.Ilyenkor már nagyon pici helye van.Mostmár csak kinyomni tudja magát itt-ott.

És szülés előtt lelassúlnak,pont ezért,mert pici a helyük.

De hogy megnyugodj,holnap azért hívd fel a dokidat,vagy menj el.

Tuti h semmi baj,de azért kérdezz rá,h ő mit mond:)

További nyugodt és boldog babavárást.

2009. aug. 30. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Nincs. Ez már egyre inkább így lesz. Egyre kisebb a helye, egyre kevésbé tud mozogni, most már csak nyomogatja magát.

Amúgy frontokat is érezheti, azért is lehet lustább.

2009. aug. 30. 18:47
 3/4 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, a hormonok miatt vagyok érzékenyebb, de a segg szó helyett nem találtál mást? Pl. popó, fenék, ...
2009. aug. 30. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

na igen, a kis popsiját...szebb szó...

szerintem próbál helyezkedni, és majd megint fog rugdalni, amint elfoglalt egy kényelmes pozíciót. nekem most, a 34. héten fordult be, egy pár napig Ő sem rugdalt, csak forgolódott, de most megint nagyon teper. szerintem fog még a Te babád is.

2009. aug. 31. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!