Vicces szüléstörténetek, vagy gyors szüléseitekről mesélnétek?
Nekem mind a két kisfiamnál nagyon hamar, egyik pillanatról a másikra kezdődött a vajúdás. Elsővel már a 40. hétben voltam, 1 nappal a kiírt időpont előtt. Nem éreztem semmit, nem voltak jósló fájásaim. Dél körül rendeltünk egy pizzát. Rá kb 40 percre iszonyú fájásaim lettek, rögtön 5 percesek. Férjem a mosdón volt, neki kiabáltam egyfolytában, hogy végezzen már, menni kell. Mikor álltunk ki a kocsival, hopp, megjött a pizzafutár. El is feledkeztünk róla. Férjem villámgyorsasággal odapattant, közben megbotlott mindenben, kiestek az aprók a tárcájából, a futár falfehér arccal nyugtázta a sztorit, majd a férjem rohanva behajította a pizzát a kertbe, és indultunk.
Második kisfiamnál a vajúdás kezdete az autóban ért, épp a nagyobbért mentem az oviba. Ezek még nem voltak nagyon gyors fájások, olyan 10 percesek, ezért még elmentem az oviba, majd a megbeszéltek szerint nővéremékhez vittem a fiamat, hogy ők vigyázzanak rá, míg mi megyünk szülni a férjemmel. Nővéreméknek vannak társbérlői. Mikor kinyitottam a kaput, a bérlő nő pont ott állt, ment el valahova. Rám nézett, és kedvesen megkérdezte: Milyen nagy pocakod van? Mikor érkezik a baba? Mire én az izgalomtól "kicsit" hangosabban rávágtam, hogy: MOST! Na, azt a rémült arcot sosem felejtem el:)
Az én sztorim annyira nem vicces, és nem is gyors, de leírom, remélem nem baj.
40 hetesen felvettek a kórházba, 2 napig tipródtak, hogy császár legyen vagy se, mert nem volt semmi jele a születésnek. :) Csütörtök este ballont kaptam, 3 óra múlva kidurrant, kaptam még 2-öt, mert max 3 órát bírtak bennem hatástalanul. Péntek délután4-ig várták az orvosok a csodát, hogy beinduljon a szülés, de semmi. Bekötötték az oxi-t. Este 8 kor mondtam a szülésznek, menjünk már diszkóba, mert én úgy érzem magam mint aki megivott egy üveg vodkát. Miután levették az infúziót kb 10 perc múlva elmúlt a hatása, mondtam a dokiknak, ez a legjobb szer, berúgtam alkohol nélkül, kijózanodtam pár perc alatt, és még másnapos sem voltam. Szóltam, kérek még! Sehol semmi fájás. Este 10 körül császároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!