Mit tegyek? Az orvosom szerint nem indok a császárra a lézeres szemműtétem. A szemész szerint viszont igen!
Figyelt kérdés
Az a helyzet, amit leírtam a kérdésben. A szemész szerint programcsászár lenne az indokolt, ha nem akarom, hogy visszaromoljon a szemem, de a fogadott orvosom (!) azt mondta, hogy lealább meg kellene próbálni természetesen. Aggódom, egyrészt nem azért fizettem 100ezreket, hogy megint rossz legyen a szemem, másrészt én a szemem világával nem szórakozok.
Mit tegyek?
2015. febr. 10. 10:57
22/27 anonim válasza:
Válts dokit, vagy menj ügyeletre. Ennyi, a pénzt úgyis megkapja - bár, ha nekem lenne bajom miatta, leshetné -, az, meg, hogy veled mi lesz... hát, szrik rá.
Én otthagynám az ilyen "szakembert".
23/27 anonim válasza:
"Azért első gyereknél szinte semmi esély a villám szülésre."
A kórház parkolójában való kiszállástól számítva két óra múlva kézben volt.
24/27 anonim válasza:
Másik az, hogy sehol nem írta, hogy az első gyereke.
25/27 anonim válasza:
Ezzel az első gyereknél nem valószínű a gyors szülés, én is vitatkoznék. Mi pont e miatt maradtunk le a progi császárról. Az éjszakai ébredéstől számítva 3 órán belül a kezemben volt a gyermekem. Az a baj, hogy a progi császár előtti protokollnak le kell mennie (legalább 2 infúzió lecsöpög, gyógyszerek, anesztézia stb), ha nincs rá idő, ugrott a császár, vagy altatásban sürgősségi lehet csak. Ezen kívül a baba helyzete is meghatározza a lehetőséget. Szülőcsatornából már nemigen húznak vissza babát császár miatt, csak életveszély esetén.
26/27 anonim válasza:
25-ös vagyok, és nem volt semmiféle jósló fájásom, derékfájás, extrém keményedés stb előtte, egyszerűen éjszaka folyni kezdett a magzatvizem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!