Mit tegyek? Az orvosom szerint nem indok a császárra a lézeres szemműtétem. A szemész szerint viszont igen!
Az a helyzet, amit leírtam a kérdésben. A szemész szerint programcsászár lenne az indokolt, ha nem akarom, hogy visszaromoljon a szemem, de a fogadott orvosom (!) azt mondta, hogy lealább meg kellene próbálni természetesen. Aggódom, egyrészt nem azért fizettem 100ezreket, hogy megint rossz legyen a szemem, másrészt én a szemem világával nem szórakozok.
Mit tegyek?
Mondd meg az orvosnak, hogy a szemész ezt mondta, te hiszel neki, nem akarod megpróbálni természetesen s kész.
Ha nem megy bele, akkor keress olyan orvost, aki megcsászároz.
Ha a szemész azt mondaná, hogy indokolt a császár, én se kockáztatnék.
Én ezt egyszerűen nem értem, válts dokit.
Olyan nincs, hogy egy SZAKvéleményt felülbírál egy "mezei" szülészorvos.
Én is progi császárral szültem, fel sem merült senkiben, hogy ne fogadják el a javaslatot.
Én sem értem a nődokit, ugyanis az állásával játszik! Ha neked ezek után leválik a retinád és perelsz, akkor biztos, hogy megnyered, ő meg fizetheti a kártérítést, de a szemedet nem adhatja vissza.
Nem értem, hogy veszi a bátorságot a szakvélemény felülbírálására!
"De mint mondtam alapban az hogy volt egy műtéted nem indokolt a császárra."
Az őt megműtő szemészORVOS szerint pedig igen, indokolt a császármetszés. Ki vagy te, hogy felül bíráld azt az orvost, aki megműtötte a szemét?
14-es ha végigolvastad a válaszomat látszik, hogy miért nem indokolt minden esetben (és nem is szokták minden esetben ajánlani) lásd unokatesóm példáját. Ikreket természetes úton szülni nem kis dolog, de neki pár évvel előtte volt műtve a szeme.
Én kérdeztem is a kérdezőt, hogy miért indokolt neki a császár, de válaszolt rá, neki most volt a műtéte, tehát friss a "seb" ilyenkor igen indokolt, mert ilyenkor bármilyen kis erőfeszítésből gond lehet.
Tehát először értelmezz!!!!
A nőgyógyászod elolvasta egyáltalán a szemész igazolását arról, hogy miért is kell neked császár??? Ha igen és ennek tudatában mondta, hogy nem császároz akkor igen keresni kell másik orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!