Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után szedtetek...

Császármetszés után szedtetek fájdalom csillapítót?

Figyelt kérdés
Ha igen mennyi ideig és mit?
2015. febr. 8. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A kórházban még két este kértem, utána nem! Ha jól emlékszem Tramadolt adtak az infúzióba, és utána Cataflamot tablettában.
2015. febr. 8. 16:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Nem kértem, mert nem kellett. Műtét után adtak rögtön, de éjjel nem kértem, mert ha nem mozogtam nem fájt a seb. Nappal meg miután "bemozogtam" magam már nem fájt. Estére rosszabbodott, de a fejfájásomat nem überelte...
2015. febr. 8. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
A kórházban algopirint adtak injekcióban. Otthon még egy-kétszer bevettem panadolt,de aztán nem volt rá szükség.
2015. febr. 8. 18:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem szedtem semmit.
2015. febr. 8. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:
Csak a kórházban, mind a 2 reggel vettem be. Mikor hazajöttünk onnantól nem.
2015. febr. 8. 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
Nem. Szoptattam, féltem volna, hogy átmegy a tejbe.
2015. febr. 8. 19:26
 7/12 anonim ***** válasza:

A kórházban 2 algopyrin injekciót kaptam (már persze az első 6 óra eltelte után), itthon meg ha jól emlékszem talán 2x vettem be egy szem Panadolt.

Gyorsan helyrejöttem, nem kellett gyógyszer, meg a szoptatás miatt sem akartam.

2015. febr. 8. 20:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem kellett, csak amit adtak a műtét utáni órákban.

Pedig még vittem is magammal Algopyrint, de nem volt rá szükség, mert nem voltak elviselhetetlen fájdalmaim.

Nekem a tarkóm állt be, mert megemeltem a fejem a gerincérzéstelenítő utàn, de arra azt mondták, hogy úgysem használ semmi, max. a rengeteg folyadék enyhíthet rajta valamennyit, úgyhogy nem is kértem.

A seb teljesen elviselhető volt mindkét császáromnál.

2015. febr. 8. 21:29
 9/12 anonim ***** válasza:
az első éjszaka kértem egyet, a dokim mondta, ne hagyjam ki, jót fogok aludni, igaza is lett. de egyébként nem volt rá szükség. nem is jutott eszembe kérni, na nem azért, mert akkora hős vagyok, hanem mert elviselhető volt.
2015. febr. 8. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:
Elso nap kaptam estere, be is vettem, tobbet mar nem kellett.
2015. febr. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!