Mi fájhatott császármetszés közben?
Màr nem most volt a csàszàrom, jó pàr ève, de azóta se tudom elfelejteni miutàn kiszedtèk a kislànyom, elvittèk ès raktak rendbe engem, valami hirtelen fellèpő fàjdalom jött a hasamba, olyan volt mintha tèptek volna belülről kifelè, nagyon meg is ijedtem ettől, nem is rèszletezem nagyot ordìtottam....ezutàn nxugtatot is adtak, mert rögtön utàna mègegyszer ezt èreztem. Semmi màs bajom nem volt a csàszàrral, az utàna következő nehèzkes làbadozàsra se emlèkszem kellemetlenül,na de műtèt közben ez....
Bevallom szeretnènk lassan kis tesót, de ez miatt hatalmas fèlelem van bennem, ha màr rà gondolok hogy 9. hónap vègèn szülès, gyomorgörcsöm lesz. Jàrt valaki màs is igy? Mit csinàlhatott a doki, hogy ezt èreztem, tènyleg szörnyű, ijesztő èrzès volt, alapvetően magas a fàjdalom küszöböm. Dokit akkor hiàba kèrdeztem, kitèrtek a vàlasz alól, aztàn persze kislànyom feledtette velem ezt a dolgot, nem kèrdezgettem tovàbb.
Nem volt jó az érzéstelenítés.
Nem teljesen jó helyre kaptad..Az altató orvos hibája.
Az érzéstelenítőt nem teljesen jó helyre kaptad(ott fél centik is számítanak)
Természetesen nem éreztél mindent,pl.a lábaidat sem sokáig,hiszen azért nagy adagban kaptad,de sajnos ez ettől van.
Pl.Ugyanezt láttam valamelyik nap a Hadas Krisztina féle Jön a baba..sorozatban..
Olyan ez gondolj csak bele,mint a fogorvosnál.
Ha nem teljesen jó helyre adjahagyja az injekciót,akkor fájdalmasan,kellemetlenül lehet érezni,hogy ott mit csinálnak,matatnak.
Persze attól még nem ordítóan fájdalmasan,és el van zsibbadva a fél arcod,de azért az nem olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!