Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi fájhatott császármetszés...

Mi fájhatott császármetszés közben?

Figyelt kérdés

Màr nem most volt a csàszàrom, jó pàr ève, de azóta se tudom elfelejteni miutàn kiszedtèk a kislànyom, elvittèk ès raktak rendbe engem, valami hirtelen fellèpő fàjdalom jött a hasamba, olyan volt mintha tèptek volna belülről kifelè, nagyon meg is ijedtem ettől, nem is rèszletezem nagyot ordìtottam....ezutàn nxugtatot is adtak, mert rögtön utàna mègegyszer ezt èreztem. Semmi màs bajom nem volt a csàszàrral, az utàna következő nehèzkes làbadozàsra se emlèkszem kellemetlenül,na de műtèt közben ez....

Bevallom szeretnènk lassan kis tesót, de ez miatt hatalmas fèlelem van bennem, ha màr rà gondolok hogy 9. hónap vègèn szülès, gyomorgörcsöm lesz. Jàrt valaki màs is igy? Mit csinàlhatott a doki, hogy ezt èreztem, tènyleg szörnyű, ijesztő èrzès volt, alapvetően magas a fàjdalom küszöböm. Dokit akkor hiàba kèrdeztem, kitèrtek a vàlasz alól, aztàn persze kislànyom feledtette velem ezt a dolgot, nem kèrdezgettem tovàbb.

#fájdalom #Csàszàrmetszès
2015. jan. 12. 23:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos már azt is volt szerencsém átélni, a fogorvosnál, de gondolom sokunknak :-(

Nem gondoltam volna, hogy egy altatóorvosnál ilyen előfordulhat, ezek után az arcüregműtétemtől is félek már, hogy altatni fognak...mi van ha nem fogok aludni igazán, mert nem jól adja be, vagy nem eleget, vagy nemfog-e túl adagolni(jó bizonyára más altató dokim lesz, egyértelmű)...

Tudom nem lehet félni innentől kezdve mindentől, de valahogy ez az eset mellett,mindig csalódok mostanában az orvosokban, bizalmamat vesztettem már teljesen az SZTk-s dokikban :(

2015. jan. 14. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!