Császármetszés után, meddig löki ki a szervezetem a varratokat? Ez alatt az idő alatt elkezdhetek tornázni?
Kedden volt 8 hete, hogy sürgősségi császárom volt. Olyan 4 héttel császár után kilökött a szervezetem két nagyobb darab varratot. Azt hittem ezzel vége, de most 2 hete mintha próbálna még kilökni. Most, ahogy elmentem wc-re, próbáltam elcsípni a végét, hátha ki tudom húzni, de csak agy nagyon picike pont jött ki. Napközben érzek is belül szúró fájdalmat?, vagy valami hasonlót, meg viszketést, a hasam alja még mindig érzéketlen.
Szeretnék már elkezdeni kicsit mozogni, de néha valamilyen icipicit nehezebb valamit csinálok, emelek, akkor rögtön valami furcsa fájást, szúrást, húzódást érzek, de mintha csak felszinileg érezném. Kábé olyat, mintha ragtapaszt tapasztottam volna oda, ahol szőr is van és próbálnám leszedni.
Kinek meddig távozott a varrat, akinek távozott?
Nekem dec elejen volt csaszarom, felszivodo varrataim voltak.Sajnos nem tudom megmondani meddig lokodnek ki a varratok, mert en egyaltalan nem vettem eszre kilokodest.A 6 hetes kontrol utan az orvosom jovahagyasaval ismet elkezdtem teniszezni.
Jobb ha beszelsz elotte az orvosoddal.Az enyem azt mondta,hogy ajanlott 2 honapot varni csaszar utan a sport folytatasaval, de en nagyon jol voltam, a 6 hetes kontrol idejere fizikailag mar reg nem emlekeztett semmi a csaszarra, igy jovahagyta a sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!