Császármetszés után a jó pár órás megfigyelésen bent lehet az Apa, és a baba, vagy az anyuka egyedül van?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 08:45
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez kórházanként változó.Abban a városban,ahol a nővérem lakik,és szült,ott egyedül volt.A babát nem vitték oda.Ahol én fogok nem sokára,ott a baba és az apuka is végig ott lehet a megfigyelés alatt.Hol fogsz szülni?
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
Mosonmagyaróváron fogok.
2015. jan. 16. 08:59
3/10 anonim válasza:
Nem tudom,ott van e lehetőség szülőszoba látogatásra,de ha igen,akkor ajánlom.Ott minden kérdésedre tudnak válaszolni. :)
4/10 LadyLoss válasza:
Nemcsak hogy kórház, de az aktuális nővérgárdától is függ. Ahol én szültem császárral, ott a szobatársamnak azonnal behozták a babáját, és még azon frissibe segítettek neki mellre tenni a nővérek, amikor én voltam soron, egy bunkó nővér volt, csak másnap reggel mehettem a gyerekért. Az apukák csak egy pillanatra jöhettek be a kórterembe miután kitoltak a műtőből.
5/10 anonim válasza:
Nálunk nem lehetett bent senki. Császár után folyóson egy kis pihi együtt 3man aztán vittek a megörőbe a baba is ment a csecsemősbe aztán apuka 2 percre lejött hozzám és annyi. Másnap hajnalba kaptam meg a picit :(
6/10 anonim válasza:
Császármetszés után az császáros őrzőbe viszik (általában) az anyukákat. Ha van rá lehetőség a kórházban hogy a látogatók bemenjenek a kórtermekbe akkor valószínűleg engedni fogják. Én speciel (ez csak a saját véleményem) ezt nem tartanám jó ötletnek ilyenkor mindenki meztelenül fekszik hevenyészetten letakarva egy lepedővel, a nővérek gyakran jönnek leveszik, megnézik hogy mennyire erős a vérzés, szóval sztem te sem örülnél neki ha egy csomó idegen férfi (az apukák) azt látnák hogy te meztelenül, vérben (bocsánat a kifejezésért) tocsogva, becsövezve, a gerincérzéstelenítés miatt nagyjából magatehetetlenül fekszel fekszel.
7/10 anonim válasza:
Valahol még a műtétre is bejöhet apuka, valahol őrző sincs, hanem rögtön a szobába viszik ki az anyát, és olyan is akad bőven, ahol a szobába sem mehet be. Az is változó, hogy mikor hozzák-viszik a babákat.
8/10 anonim válasza:
Nálunk bejöhetett apuka, ott lehetett bármeddig, ő hozta oda a picit. Én le voltam takarva teljesen egy nagy, vastag takaróval, senki nem mondja meg a képekről sem, hogy pár perccel azelőtt kb félbevágtak. :)
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,hasznos volt mind!
2015. jan. 16. 11:33
10/10 anonim válasza:
Ezt tenyleg jobb ha megkerdezed az adott korhazban, mert ugy tunik mindenhol mashogy csinaljak.
Nalunk a ferjem a mutobe is bejohetett miutan kivettek a picit.Nem volt orzo, hanem rogton a szobaba vittek, es nem voltam meztelenul, hanem haloingben.A mutet alatt sem voltam meztelenul, csak felhuztak a haloingemet.
A ferjem es a babam vegig velem voltak, egyedul voltam egy ketagyas szobaban, igy a ferjem bent aludt nalam ejszaka is,bar ezt elore egyeztettuk a korhazzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!