Szülés előtti napokba mit éreztetek?
folyamatos keményedés
és nagyon rossz közérzetem volt, nyűgösség, ingerültség, oyan mindenből elegem van érzés.
jó kérdés, mert van, amikor még a szülésznő se hiszi el, hogy a szülést érezzük.
1-vel előtte nap nem bírtam a kenyér illatát. Egyszerűen idegesített.
2.-nál, minden előzmény nélkül elkezdett fájni a combom, alig bírtam hazamenni a boltból.
3.-nál semmi különös, csak tiszta véletlen olyanok csúsztak ki a számon, hogy "valahogy ki kell csalogatni ezt a gyereket" (bicikliztem, és megszólt az idős néni), meg amikor a nővéremmel telefonáltam, beszóltam neki, hogy éjjel meglesz. De akkor még egyáltalán nem voltam benne biztos. És úgy lett. Ez inkább azért érdekes, mert utána még hármat szültem, egyiknél sem voltam ilyen biztos benne.
4.nél két hétig minden reggel úgy keltem, hogy én éjjel szülni akartam..., és egy jót aludtam szülés helyett.
ja, a kérdésedre válaszolva igen, a lágy széklet az nekem mindegyiknél volt, pár nappal előtte kezdődött, de lehet akár két hétig is a szakirodalom szerint.
úgyhogy nem is kellett beöntés, de idő sem volt rá egyszer sem.
Az ég világon semmit :)
Este aludni készültünk mikor éreztem,hogy valami nem stimmel :) Röpke 16 óra után meg is lett a kislányom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!