Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtti napokba mit...

Szülés előtti napokba mit éreztetek?

Figyelt kérdés
Ez utalhat arra ,h nemsokára itt a nagy nap: lágy széklet, gyomorfájás, mensi szerű görcsök naponta többször...
2015. febr. 6. 13:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

folyamatos keményedés

és nagyon rossz közérzetem volt, nyűgösség, ingerültség, oyan mindenből elegem van érzés.

2015. febr. 6. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:

jó kérdés, mert van, amikor még a szülésznő se hiszi el, hogy a szülést érezzük.

1-vel előtte nap nem bírtam a kenyér illatát. Egyszerűen idegesített.

2.-nál, minden előzmény nélkül elkezdett fájni a combom, alig bírtam hazamenni a boltból.

3.-nál semmi különös, csak tiszta véletlen olyanok csúsztak ki a számon, hogy "valahogy ki kell csalogatni ezt a gyereket" (bicikliztem, és megszólt az idős néni), meg amikor a nővéremmel telefonáltam, beszóltam neki, hogy éjjel meglesz. De akkor még egyáltalán nem voltam benne biztos. És úgy lett. Ez inkább azért érdekes, mert utána még hármat szültem, egyiknél sem voltam ilyen biztos benne.

4.nél két hétig minden reggel úgy keltem, hogy én éjjel szülni akartam..., és egy jót aludtam szülés helyett.

2015. febr. 6. 13:26
 3/11 anonim ***** válasza:

ja, a kérdésedre válaszolva igen, a lágy széklet az nekem mindegyiknél volt, pár nappal előtte kezdődött, de lehet akár két hétig is a szakirodalom szerint.

úgyhogy nem is kellett beöntés, de idő sem volt rá egyszer sem.

2015. febr. 6. 13:27
 4/11 anonim ***** válasza:
kb 2 héttel előtte görcsölgettem, előtte 2nappal görcsökkel derékfájás, pár nappal pedig hasmenés
2015. febr. 6. 13:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Én a világon semmi újat, csak azt, hogy már nagyon szeretnék szülni.
2015. febr. 6. 13:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Türelmetlenséget. Már se ülve, se állva, se fekve nem volt jó az utolsó másfél-két hétben, mondhatni tököm tele volt.
2015. febr. 6. 13:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Közeleg a szülésem, utólag válaszolok, hogy ez volt - e az. :-) Úgy 2 napja nagyon aluszékony vagyok, előtte hetekig rendrakás mániám van , szekrénypakolás stb., úgy 2 napja altatáskor elalszom a lányom mellett, és éjszaka sem ébredek 15x, hogy pisilnem kell, majdnem átalszom. Úgy gondolom a szervezetem készül, hogy aludjak még 2-3 napot. :-) Egyébként éppen 2-3 napja fájdogál a derekam , hasam alja is, jóslózok.
2015. febr. 6. 17:01
 8/11 A kérdező kommentje:
rendszertelenek a fájások, előbb vízszerű hasmenésem is volt, remélem még legalább egy 2 hétig húzom 35hetes vagyok
2015. febr. 6. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:

Az ég világon semmit :)

Este aludni készültünk mikor éreztem,hogy valami nem stimmel :) Röpke 16 óra után meg is lett a kislányom :)

2015. febr. 6. 17:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Semmit. Éppen ma 3 éve, hogy születésnapi tortát sütöttünk a kisfiammal a férjemnek, havat lapátoltam és hóalagutat épített a fiam belőle. Teljesen átlagos nap volt. Aztán fél 11-kor este folydogálni kezdett a magzatvizem. (37.hét) Előtte voltak napok, mikor azt hittem aznap megszülök, de konkrétan a szülés beindulásának napján semmi jel sem volt.
2015. febr. 6. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!