Aki feldagadt 80-100 kilóra a terhesség alatt (55 kg-ról), az hogy mert odafeküdni a szülőágyra? Narancsbőrös comb, popsi, semmi feszesség. Mennyire éreztétek kellemetlennek, hogy csak a gyerek miatt híztatok és azért néztek ki úgy ahogy?
Szerinted ez ott abban a helyzetben érdekel bárkit is?? :D :D
A kismamának is kisebb gondja nagyobb annál, meg a szülésznőnek és az orvosnak is.
Majd a szülés után leadod. (Mondjuk az nem mindegy hogy 80 vagy 100 kiló, mert azért ott még van 20 kg különbség... az utóbbit jóval nehezebb lesz.)
akik valamelyest foglalkoznak magukkal azok nem híznak 40-50 kilót. a baba miatt reális hízás mondjuk 7-10 kiló. plusz ugye a csípő, derék, fenék megerősödik, hogy bírja a súlyt, tehát max 20 :)
akimeg nem foglalkozik magával vagy úgy gondolja, hogy most van indoka, hogy zabáljon és feldagadjon azt nyilván ez se zavarja :)
én 17 kilót híztam, nem nagyon figyeltem arra, hogy jajj ne egyek olyat amit hizlal. azért a 45kiló hízás nagyon kemény :D
"csak a gyerek miatt híztatok"
Ha valaki 100 kilóra hízik 55-ről, az baromira nme csak a gyerek miatt hízik. A gyerek az összes cuccal (méhlepény, méh tömegének növekedése, magzatvíz) nincs 45 kiló....
Szerintem is, aki foglalkozik magával az 55-ről nem hízik 100 kg-ra (még mondjuk 85-ről 100-ra oké, de 45 kilót azért elég nehéz felszedni 9 hónap alatt...).
De abban a helyzetben ha már így jártál szerintem nem fog érdekelni. Ki a fene nézi szerinted ott, hogy feszes e a combod??? A szülészorvost szeretnéd meghódítani, vagy kit??
A kérdésed nem enyhén provokatív.
49-50 kg-mal indult mindhárom terhességem, 60-62-vel zárultak. Semmi nem indokolja a 20 kg-os hízást!
Ja, most 50 kg vagyok, 39 éves, és narancsbőrös:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!