Aki feldagadt 80-100 kilóra a terhesség alatt (55 kg-ról), az hogy mert odafeküdni a szülőágyra? Narancsbőrös comb, popsi, semmi feszesség. Mennyire éreztétek kellemetlennek, hogy csak a gyerek miatt híztatok és azért néztek ki úgy ahogy?
Ez most vicc, vagy egy komoly kérdés?
A szülőszobán senkit nem érdekelnek a kilói és a narancsbőre az biztos!
Én 10 kilót híztam (57-ről 67-re), és csak azért szóltam a súlyomról a műtősfiúnak (mert sürgősségi császárra kellett, hogy vigyenek), mert szegény elég vékonydongájú volt, és féltem, hogy el fog ejteni :-) Amúgy szerencsére ez nem történt meg annak ellenére, hogy a srác szintén 67 kiló volt. Visszafelé még poénkodott is, hogy szerencsére gyorsan ledobtam vagy 5 kilót a műtőasztalon, és így könnyebben emelt át a hordágyra.
"Ki a fene nézi szerinted ott, hogy feszes e a combod???"
Megjegyzést biztos senki nem tesz, de azért ne legyünk már naivak, az emberek látnak, még csak bámulni sem kell, és 110%, hogy mikor lát egy bálnát a szülőágyon akkor megfordul a fejében, hogy na ez is végig zabálta az egészet, hogy 40-50 kilót felszedett, ha császárra kerül a sor élmény lesz a 15 centis fókazsír alól kibányászni a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!