Mikor szokás orvost felfogadni szülésre? És programozott szülésre mennyivel előtte ad idopontot?
Figyelt kérdés
Es modositani lehet az idopontot? Masodik csaszar lesz es mivvan akkor ha 40 hetre adja es annyira faj a heg meg valtoztathatja az idopontot vokt ilyen valakinek?2015. febr. 5. 15:18
1/10 anonim válasza:
számomra a terhesgondozás mindig is fontosabb volt mint maga a szülés, hiszen a baba fejlődése nagyon fontos, hogy szem előtt legyen, szülni éppenséggel egy ügyeletes is segít, hisz nem maradhat bent a baba.
Emiatt én már a terhesség felismerésétől felkerestem a jelenlegi orvosom, császárral szültem, de nem programozottan, így arra a kérdésedre nem tudok választ adni.
2/10 A kérdező kommentje:
Nekem 2 eve 16 hetesen magan rendelesre mentem ahhoz a dokihoz akihez mindig is jartam, es fel,ertem h legyen a szülèszem erre azt mondta h èn ne akarjak meg szulni majd 38 hetesen tegyem fek ujra a kerdest, de 37 hetesen korhazba kerultem kemenyedesek miatt es az ugyeletes foorvos urat felkerte a ferjem aki elvallalt, es ujra a foorvost kernem denemtudom mikor szokas, es a programozott szulesre hany hetesn ad idopontot
2015. febr. 5. 15:35
3/10 anonim válasza:
37 hetes vagyok, 2 napja jegyeztek elo programozott csaszarra, tudtuk az elejetol, hogy az lesz. 2 het mulva. Fel kellett mennem a szuleszetre es ott egy szuleszno beirt a hataridonaploba, ahova az inditasokat es a pr. Csaszarokat irjak. Nekem is csak a heten mondta az orvosom, hogy tegyuk " hivatalossa" az idopontot.
5/10 anonim válasza:
3-as, miért lesz császár?
Kerdező, meg sem próbálod megszülni? Én szültem császár után, megpróbálnám a helyedben, egy élmény volt.
Még mindig agyba-főbe, ok nélkül császároznak az orvosok....
6/10 A kérdező kommentje:
En masfèl ève fiammal 10 orat vajudtam ès mikor mar szuloagyra mehettem 3-4 percesek voltak a fahasok, es nem jol illeszjedet be a feje se, es oxitocin mellett is 3-4 percesek voltak es nem is erosek, de vartak hatha, àh.. ezert az orvos mikor latta hogy nen fogom tudni megszulni mondta hogy irany a muto. Ez nekem egy trauma volt hogy nem tudtam megszulni, es mar bele se szeretnek vagni :-(
2015. febr. 6. 18:22
7/10 anonim válasza:
Azért ne add fel, a 2. baba lehet simán beilleszkedik...
8/10 anonim válasza:
5-ös, mert a cukorbetegségem miatt indítani kell a 39.héten, de a császáros előzmény miatt nem kaphatok oxitocint stb., így programozott császár.
9/10 anonim válasza:
Viszont ha magától megindul, akkor szülhetek.
10/10 anonim válasza:
5-ös vagyok: szorítok nektek, akár hogy is, de egy édes kisbabátok lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!