Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan zajlik a programozott...

Hogyan zajlik a programozott császár? Többi lent

Figyelt kérdés

Van két gyermekem mind ketten császárral születtek. Így a harmadik biztos az lesz. Most vagyok hét hete kismama.

Lehet vajjúdni? Vagy nem lehetnek fájásaim?

Lesz egy fix időpont amikor megcsinálják? Ha igen hogy számolják ki? Számít, hogy a két gyerekem már a 39dik héten indult be magától?

Mikor kell ez miatt előbb be kell feküdni? Minden érdekelne ezzel kapcsolatban.

2015. jan. 29. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Kórházra válogatja. Ha mész a dokidhoz tőle kérdezz rá, de, ha két hete vagy kismama, akkor talán még ráér ez.
2015. jan. 29. 12:52
 2/10 A kérdező kommentje:
7 hetes vagyok.
2015. jan. 29. 12:53
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Van hüvelyi szülés császár után is, nem egy volt a környezetemben az elmúlt néhány évben. Csak tapasztalt orvos kell hozzá, ha akarod, nem lehetetlen.

Több infó a facebook-on? VBAC támogató csoportban. Egy nő 3 császár után szült hüvelyi úton. Tájékozódj kicsit, mert a harmadik császárnak is megvannak a maga komoly kockázatai, érdemes mérlegelni!

2015. jan. 29. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Kb. 4 nő volt a csoportban, aki 2 császár után szült, minden gond nélkül.
2015. jan. 29. 12:55
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

"A kutatások azt mutatják, hogy hegszétválásnak az esélyei két császár után (egy császár után természetesen, még kisebb az esélyek) 0,18-0,38% (ez a statisztika olyan szülésekre vonatkozik, ahol semmi beavatkozás nem történt, ahol a nők saját tempóban szültek)! Ahhoz képest harmadik császárnál 8% az esély valamiféle komplikációra! "

[link]

2015. jan. 29. 12:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Én még nem hallottam Magyarországon olyan orvosról, aki bevállalta volna két császár után a hüvelyit... Ha mégis van ilyen, kérem írjatok nekem akár priviben is egy nevet és egy elérhetőséget, mert én is a harmadik császárra készülök, de, ha szülhetek hüvelyi úton, lehet megpróbálnám...
2015. jan. 29. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Neked is a facebook-ot ajánlom, VBAC támogató csoport. Ott mindenki nyíltan beszélget erről, orvosokról, kórházakról, lehetőségekről, támogató környezetről. Informálódj, mert egy orvos véleménye semmit nem jelent!
2015. jan. 29. 13:04
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
2015. jan. 29. 13:05
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy nekem mekkora esélye van ennek, mert a medencémen nem jöttek keresztül. Mind kettòvel tolófájásaim voltak, küzdöttúnk érte de nem ment de megnézem a csoportot.
2015. jan. 29. 13:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha nem sikerül, még mindig ott a lehetőség a császárra. De legalább a fájások miatt a baba is értesül arról, mi következik. Már a vajúdás is sokat jelent neki, nem olyan hirtelen szembesül a világgal.

A programcsászár úgy működik, hogy megegyeztek egy időpontban, addigra bemész, felkészítenek, elvégzik a műtétet és kész. Az, hogy melyik orvos mikor szeret programcsászározni, változó, ismerősöknek 39. héten volt. Nem kellett sokkal előtte befeküdnie, egy nappal előbb kapott időpontot, hogy este már ne egyen.

2015. jan. 29. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!