Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen okok vezetnek a program...

Milyen okok vezetnek a programozott császárhoz?

Figyelt kérdés
Kiegészítve: A progi császárnál megvárják a szülés beindulását, vagy adott időpontra kell menni?

2015. jan. 8. 14:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Első babám császárral született, mivel zavaros volt a magzatvíz, megindították a szülést, én viszont nem tágultam semmit sajnos.

Most úgy néz ki programozott császárom lesz másodjára, mert az első császár miatt még összenövéseim is vannak...

A dokim azt mondta, hogy ilyen esetben a 39. héten, előre megbeszélt időpontban lesz a műtét.

Furcsa lesz.

2015. jan. 8. 14:50
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

nekem az lett volna mert porckorong sérvam van és azt ondta a doki hogy nem fogok úgy tágulni mint ahogy kellene és benne van a pakliban az is hogy a jobb oldalam lebénul vagy csak szimplán nem fogom tudni majd felemelni a kicsit annyira fog utána fájni. beirtak egy dátumot pl. juni10 a kiirt időpont viszont a várható szülésre juni7

na mikor jött meg tök magától?? juni7 :Dés semmi bajom nem lett söt még nem is fáj azota sem 2 év telt el, ahol eddig fájt és amit igértek hogy fájni fog

2015. jan. 8. 14:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Mikor vette észre az összenövéseket? Nekem első sima volt, második császár, nagyjából 2 éve. Most még 6 hetes vagyok, hétfőn megyek először dokihoz, ott látni fogja már, ha esetleg ilyen összenövéseim vannak? Azt mondta két éve, h normál esetben a következő lehet hüvelyi. Én is fájásgyenge voltam, ráadásul a fiam a zsinór fogságába esett, és lassult a szívhang, így sürgősségi volt.
2015. jan. 8. 14:55
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az összenövésekkel akkor keztek el foglalkozni, amikor 18 hetesen nem tudtam megmoccanni, annyira nyilallt a hasam. Most magnéziumot szedek ezerrel, így egész türhető.
2015. jan. 8. 15:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
De az látszott az ultrahangon, hogy összenövéseid vannak?
2015. jan. 8. 15:09
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem, uh-n látszott. Ezért nem is foglalkozott vele senki, amíg el nem kezdett fájni.
2015. jan. 8. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

* uh-n nem látszott

bocs elírtam

2015. jan. 8. 15:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
De akkor hogy derült ki, hogy összenövés? Bocsi a sok kérdésért, nekem laparoszkópiám volt, és utána minden hónapban annyira fájt pár napot, hogy mozogni alig tudtam. Most terhes vagyok , egyelőre egyik hónapban sem volt fájásom, de félek, hogy hasonló összenövések játszhatnak.
2015. jan. 8. 15:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem úgy volt "programozott"császárom, hogy terhességi cukor, epepangás és magas vérnyomás alakult ki a terhesség végére. A protokoll szerint a cukor miatt indítani kellett a 39.héten, de az orvosi konzíliumon azt mondta a főorvos, hogy készüljek úgy, hogy nagy valószínűséggel császárra lesz szükség a vérnyomás miatt. hagynak egy darabig vajúdni, és ha úgy látják szükséges, beavatkoznak. Ez így is történt, a lányom eleve még benn akart maradni, burokrepesztés, 4 adag oxitocin, és semmire nem reagáltam, fájásgyengeségem volt. A gép szerint voltak erős fájások, én alig éreztem valamit. Órák után sem tágultam semmit, a vérnyomásom meg emelkedett, úgyhogy egy idő után több orvos megvizsgált még egyszer, tágulás semmi, így közölték hogy most már nem várhatunk tovább. Köv. szülés pár hét múlva, a Doki már előre mondta hogy val.szeg ez is császár lesz, eddig cukrom alakult csak ki szerencsére, de már sajnos emelkedik a vérnyomásom is. Annyit mondott hogy ha ugyanolyan zárt leszek a végén mint a lányommal, akkor újra császár a valószínű, mert a cukor miatt ismét indítani kell 39 hetesen a kórházi protokoll szerint. C3000 voltam szülésindítás napján, állítólag ezért nem reagáltam a szülés indításra.
2015. jan. 8. 15:29
 10/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem akarok okoskodni, de az összenövéseket a császár okozta. A második császár tovább fogja fokozni őket. Ez nem megoldás, csak tetézi a bajt. Én császáros előzménnyel hüvelyi szülésre készülök, remélem, sikerül. A programcsászárt annyiban ismerem, hogy barátnőm szült így, ikreket ráadásul, gerincproblémák miatt. 39. héten, hétfői nap reggel volt a műtét. Nem várták meg, hogy beinduljon magától, sajnos. Pedig az a kicsi is sokat számít a babának az alkalmazkodás szempontjából. Sajnálom, hogy sok orvos ezt nem tekinti fontos szempontnak.
2015. jan. 8. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!