Milyen okok vezetnek a programozott császárhoz?
Első babám császárral született, mivel zavaros volt a magzatvíz, megindították a szülést, én viszont nem tágultam semmit sajnos.
Most úgy néz ki programozott császárom lesz másodjára, mert az első császár miatt még összenövéseim is vannak...
A dokim azt mondta, hogy ilyen esetben a 39. héten, előre megbeszélt időpontban lesz a műtét.
Furcsa lesz.
nekem az lett volna mert porckorong sérvam van és azt ondta a doki hogy nem fogok úgy tágulni mint ahogy kellene és benne van a pakliban az is hogy a jobb oldalam lebénul vagy csak szimplán nem fogom tudni majd felemelni a kicsit annyira fog utána fájni. beirtak egy dátumot pl. juni10 a kiirt időpont viszont a várható szülésre juni7
na mikor jött meg tök magától?? juni7 :Dés semmi bajom nem lett söt még nem is fáj azota sem 2 év telt el, ahol eddig fájt és amit igértek hogy fájni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!