Milyen okok vezetnek a programozott császárhoz?
De a programozott császárt az orvos dönti el, nem te kéred!
Nem várják meg, hanem befekszem az előre megbeszélt napon és akkor vérnyomásmérés, EKG és ultrahang után szépen kapok vagy beöntést vagy glicerines kúpot, elmegyek wc-re, felrakják a katétert és beadják a spinált a gerincbe. Majd betolnak a műtőbe és kiveszik a babát.
Nekem az az indok, hogy kétoldali csípőficammal és dongalábbal születtem, volt emiatt 4 műtétem, plusz gerincfejlődési rendellenességem is van. Nem vajúdhatok!
Utolsó vagyok.
A baba szempontjából oké is lenne a vajúdás, meg minden, viszont ugye közben tágulna a csípő, a medence is, aminek egy ilyen betegség során nem szabad "szétcsúsznia".
Aki egészséges, annak nagyjából magától visszarendeződnek utána a dolgok, de akinél rendellenességek vannak, ott ez beláthatatlan következményekkel járna.
Talán lebénulnék szülés közben, vagy csak simán nem tudnék utána lábra állni, ki látná el a babámat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!