Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen okok vezetnek a program...

Milyen okok vezetnek a programozott császárhoz?

Figyelt kérdés
Kiegészítve: A progi császárnál megvárják a szülés beindulását, vagy adott időpontra kell menni?

2015. jan. 8. 14:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezért is mondják,hogy fel kell kelni és sétálni kell,mozogni, hogy elkerüljük a császár okozta összenövéseket. Nekem császárom volt és mivel kevés idő telt el a két szülés között a 39ik héten befektettek,hogy megcsászározzanak.
2015. jan. 8. 16:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

De a programozott császárt az orvos dönti el, nem te kéred!

Nem várják meg, hanem befekszem az előre megbeszélt napon és akkor vérnyomásmérés, EKG és ultrahang után szépen kapok vagy beöntést vagy glicerines kúpot, elmegyek wc-re, felrakják a katétert és beadják a spinált a gerincbe. Majd betolnak a műtőbe és kiveszik a babát.

Nekem az az indok, hogy kétoldali csípőficammal és dongalábbal születtem, volt emiatt 4 műtétem, plusz gerincfejlődési rendellenességem is van. Nem vajúdhatok!

2015. jan. 8. 17:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

A baba szempontjából oké is lenne a vajúdás, meg minden, viszont ugye közben tágulna a csípő, a medence is, aminek egy ilyen betegség során nem szabad "szétcsúsznia".

Aki egészséges, annak nagyjából magától visszarendeződnek utána a dolgok, de akinél rendellenességek vannak, ott ez beláthatatlan következményekkel járna.

Talán lebénulnék szülés közben, vagy csak simán nem tudnék utána lábra állni, ki látná el a babámat?!

2015. jan. 8. 17:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Egyelőre minden okénak tűnik. Majd kiderül, h lesz e terhességi cukrom, elsőnél volt, de nem mondta a doki, h császár kell. De ez majd időval eldől úgyis. Köszönöm a válaszokat. Most elég nehéz nekem, mert az előző kettőnél is az első három hónap pokoli volt... Fejfájás, szédülés, esetenként hányás, minden volt, aztán jobb. Csak most azért nehéz, mert a kettő meglévő gyermekem 2, és 4 éves, szóval eléggé anyán lógok, anya meg elég türelmetlen, nem baj, nem sokára elmúlik. :)
2015. jan. 14. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!