Ha végigdohányzom a terhességem, lehet valami baja a babának?
Én is dohányoztam baba előtt,de mikor tudtam mi a helyzet letettem,mert nem tudtam volna megbocsátani magamnak,ha baja lesz.
Hülyeségeket meg ne kérdezz,a csapból is az folyik,h árt.Sőt,ha jól emlékszem cigisdobozra is rá van írva.
Csak a kérdező védelmében:Átírták a kérdését,és nem ez volt!Gondolom tudja,hogy árt..
Hanem tapasztalatokat kért olyanoktól akik végigcigizték a terhességet,hogy hatott a babájukra!
Nekem egyik barátnőm végig cigizte,hála az égnek a babája eddig makk egészséges,még csak 1 éves!
De ne ezzel nyugtasd magad,meg ne is rágódj ezen!A te döntésed mit csinálsz!De az tény,ha cigizel,és még görcsölsz és idegeskedsz is azon,hogy ezt teszed,azzal duplán ártassz..
szia
sajn én is szivtam terhesség alatt,napi 1-2szálat...de anélkül naon idegbajos voltam,szedtem mellette 1000mg-os c vitamint flavonidokat stb..teljesen ép,egészséges volt a méhlepényem szüléskor,amit elviekben a dohányzás tönkretesz..de Te hagyd abba!!!! nekem akkor naon stresszes volt az életem,apukám akkor halt meg...ami nem magyarázat rá,de másképp nem tudtam levezetni...
Kívánom h sikerüljön leszokni,és egészséges,boldog babád legyen!!
egy ismerősöm is végigdohányozta a terhességét, és szegény baba úgy jött a világra hogy a szájpadlása nem volt zárt, nem tudott szopizni mert orrán-száján ömlött vissza a tej. egyértelműen megmondták hogy a cigizés miatt volt.
én is dohányoztam de mikor +-t teszteltem, azonnal letettem és azóta nem is kívánom,mert most ő az első.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!