Programozott császárnál fáj mikor az érzéstelenítőt beszúrják? Első terhességem császárral végződött, de vajúdtam, tehát fájt mindenem, így nem tudom, hogy az fáj-e.
Mint egy tűszúrás.
Bár én éreztem ahogy tapintotta, nyomogatta, de ez is inkább kellemetlen volt.
Nekem prog császárom volt és nem éreztem amikor az EDÁT beszúrták. A katétert is úgy tették csak fel, hogy az EDA már bennem volt, így azt sem éreztem, pedig rettegtem tőle. mint ahogy attól is, hogy kiveszik. :O)
Azon gondolkozom vajon hamarbb kaptam-e meg a koktélt amitől kicsit bekészültem minthogy az edát beszúrták és azért nem fájt....nem tudom. De ez így nagyon emberséges volt, hallottam olyat, hogy valakinek a katétert is hamarabb feltették, minthogy kapott volna edát vagy spinális érzéstelenítést.
Nálam például hamarabb katétereztek,mint érzéstelenítettek.Igaz vajúdtam a császár előtt,így -ahogy a kérdező is írta- mindenem fájt,semmit nem éreztem.Írtózom a tűtől,de kifogtam 14óra szenvedés után egy olyan szülésnőt - vagy mi volt - aki nem tudta a vénámba bekötni az infúziót,3-szori próbálkozásra sem,teljesen szitát csinált belőlem,majd megpróbálta kézfejbe,ott sem sikerült,végül hívtak egy hozzáértőt,aki elsőre bekötötte.Mindenből semmit nem éreztem,annyira nem voltam már magamnál.Se a katéter felhelyezést,se az EDÁt.
Márciusban újra szülök,még nem tudom,hogy progis császár lesz e,de kicsit azért már most félek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!