Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apás szülés legyen vagy ne?

Apás szülés legyen vagy ne?

Figyelt kérdés

mert halottam arrol hogy megne undorodjon a férfi

szoval van aki aztmondja halott olyat hogy megundorodott töle a férje . én ezt nemakarom ettől nagyon félek. de mondjuk nemis annyira akar nejönni

2008. aug. 21. 23:48
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

szia!

a párom terhességem egész ideje alatt azt mondta,ő aztán be nem jön...mikor beindult a szülés, legnagyobb meglepődésemre bejött,10 órát vajudtunk, végig nézte magát a szülést is, alternativba szültem,igy mindent látott...Ő látta meg először a babócát, majdnem elbőgte magát...nagy segítség ha be megy veled a párod, lelkiekben is, meg fájásokor is tud segíteni...mikor később megkérdeztem a páromat,aztmondta nem birt volna egyedül hagyni, és le a kalappal a szülőnők előtt,mert nem semmi,amin átmennek...minket az élmény csak jobban összeköt..de persze én is hallottam olyant,h utána az apuka több hétig még hozzá se ért az asszonykához...az biztos h a vége kész mészárszék,de max a párod kimegy mikor maga a kitolás jön, és csak vajudásra marad veled...de ezt egyedül a párod tudja eldönteni,ne erőltess neki semmit

2008. aug. 22. 05:54
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egy roppant kedves, intelligens ismerősöm azt mondta a férjemnek, hogy be ne jöjjön, mert olyan, mint a "disznóvágás"! Szerencsére ez nem vette el a férjem kedvét, végig ott volt, segített, mindent látott, együtt sírtunk, szóval volt minden. A leányzónk már 5 éves, imádjuk egymást, most várjuk a kistesóját, és fel sem merült bennünk, hogy ne jöjjön be a szülésre. Egyébként nem is tudom, hogy mit csináltam volna nélküle.
2008. aug. 22. 07:01
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Mi apás szülést terveztünk,a párom nagyon be akart jönni,én ezt annyira nem díjaztam.Szerencsére befektettek,mert túlhordtam,és mikor beindult a dolog,akkor azt mondták még ráérek,aztán mire élesbe ment a helyzet,akkor meg már nem volt ideje beérni,főként mert éjszaka volt.Őszintén örülök,h nem jött,be és a övetkező babánál már meg sem engedem,h szóbakerüljön,h be szeretne jönni.Nekem ott és akkor a magányra,és a csendes vajúdásra volt szükségem.Ha ő ottvan tutira elgyengültem volna,más lett volna az egész,esetleg úgy éreztem volna,h ki kell mutatnom,h ez nem is fáj annyira.Így viszont senkitől sem zavartatva átélhettem minden egyes fájást,úgy,ah akartam.

Sokan visznt azt mondják,h életük legnagyobb élménye.Ha nem akar bemenni ne erőltesd,mert nincs is annál rosszab,ha a kispapát is putyulgatnia kell a szülésznőknek.

2008. aug. 22. 07:14
 4/7 anonim ***** válasza:
95%
Szia. Én kedden szültem, apás szülés volt. A terhességem elején nem akart bejönni azt mondta, de végül úgy döntött ott lesz. Nem bántuk meg,nagyon nagy segítség volt hogy velem volt. Borogatta a homlokom,együtt lélegeztünk,ő adta a jó tanácsokat hogy nyomjak,és még a köldökzsinórt is ő vágta el. Nagyon büszke rám,én pedig rá.
2008. aug. 22. 08:06
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem kérdezd meg ő mit akar,az enyém is bent volt és nem tudom ki találta ki ezt a megundorodom dumát de jó nagy marha volt.Miért megcsinálni megtudta a gyereket akkor nem undorodott?Már bocs a nyers kifejezésért.

Egyébként meg nem kell neki premierplan-ban nézni ha a fejed mellett áll semmit nem lát a véres dolgokból.

2008. aug. 22. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
6%
Szia! Én is egyedül szültem! Ö sem akart meg én sem akartam hogy bejöjjön! Sokkal jobb volt igy! Szerintem nem férfiaknak való látvány ami ott van!! Öszintén szólva néhány apát nemis értek hogy hogy tudják végig nézni ahogy a feleségük szenved. Ha a férjem kerülne be valamivel és végig kéne néznem ahogy vagdossák... belehalnék.
2008. aug. 22. 13:51
 7/7 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nagyon jó, ha a párod veled van a szülésnél, sokat tud segíteni már a puszta jelenlétével és biztatásával.

Szomorú, ha van olyan férfi, aki veled együtt tervezi, vállalja és várja a babát és a szülés miatt meg megundorodik a párjától. Egy nő meg csináljon végig egyedül mindent, ha akarja, ha nem?!

Persze lehet olyan, hogy az apa fél, hogy rosszul lesz, vagy egyéb indokai vannak, hogy nem akar bemenni (persze a megundorodáson kívül). Ilyenkor viszont nem érdemes erőltetni, mert aztán lehet, hogy rosszul sül el a dolog.

2008. aug. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!