Van valahol lehetőség arra, hogy apa és a nagyobb testvér is ott legyen a kórházban a szülés utáni napokban?
Magánkórházban . államiban nem hiszem hogy lenne rá kapacitás.
esetleg fizetős szoba ...
A Bajcsyban van azt tudom. Unokatesómék mindkétszer kibérelték. Először a férje volt ott vele szinte egész nap így, aztán a nagyobb gyerek is mikor a pici született 2 évvel később. Ez Bp-n jobban megoldható szerintem.
Mi vidéken élünk itt nincs ilyen sajnos, és nagyon nehezen viseltem hogy a nagyobb gyerekem (aki szintén kicsi volt még akkor) otthon van napokig olyannal akit nem is ismer annyira. Sajnos nem volt más megoldás.
A Kútvölgyibe.Tavaly nyár óta magánkórház lett.Én ott szültem mind a 4 gyerekemet,de akkor még nem volt fizetős.
Ha jól tudom 400 000 ft a szülés+a vizsgálatok díjja.De nézd meg a honlapukon.S persze az apa is ott lehet bent,amig ti is.
Ellátás,internet minden benne van.A nagyobb testvérért nem tudom kell-e fizetni?
Minden jót!
Apa nem tud szabira menni míg szülsz??
Én 3 hónapja szültem meg a kicsit, anyukámat akartam ide hívni nappalra( egy telken lakunk), de rám lett erőltetve anyós...
Szerencsére túléltük azt a 3 napot míg kórházban voltunk, de a gyereknek kellett vagy két hét mire vissza állt.
Megértem a helyzeted szerintem van ilyen spec. fizetős szoba itt Debrecenben azt hallottam 10000 forint/ nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!