A kiírt időhöz képpest mikor szültetek?
Figyelt kérdés
Március 15-re írtak ki de úgy érzem hogy még ebben a hónapban meglesz a kicsikém. Már nagyon nem férünk a börömbe :)2010. febr. 8. 20:48
11/35 anonim válasza:
Én október 30-ra voltam kiírva és 29-én este megszületett. :-)
12/35 anonim válasza:
Kiirt időponthoz képest 10 nappal később indult be a szülés. Nagyon nem akart kijönni :)
13/35 anonim válasza:
Október 28-ra voltam kiírva,okt 12-én született a fiam.Most február 21-re vagyok kiírva és az előzőeket figyelembe véve már egy kicsit türelmetlen vagyok,pedig nem kéne.Jobb is a lányomnak odabennt ebben a borzasztó időben.
14/35 anonim válasza:
37+2 hetesen folyt el a magzatvizem. Hatalmas pocakom volt, én is szenvedtem már mindentől, rettenetesen vizesedtem, tudtam, hogy hamarabb fog jönni. :)
Tehát június 18-ra voltam kiírva és május 29-én este elfolyt a magzatvizem és 30-án éjjel született a lányom.
15/35 anonim válasza:
Mindket lanyom a kiirt idopont elott jott, az elso 8, a masodik 9 nappal korabban.
16/35 anonim válasza:
Kisfiam precíz, mint az apja. Szeptember 28-ra voltam kiírva, aznap reggel 6 óra 6 perckor meg is született! (Igaz, császárral)...
17/35 anonim válasza:
Minkét lányom 38 hét 3 napra született.
18/35 anonim válasza:
október 26ra voltam kiírva és 29én hajnali 6:24kor született meg a fiam :-)
most nagyon kíváncsi vagyok,pont pünkösd hétfőre vagyok kiírva....
19/35 anonim válasza:
Augusztus 4 re voltam kiirva es 10 iken indult be a szules.
6 hos kislany anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!