Melyik szülészeten a legjobb szülni Budapesten?
SOTE I-ről/Péterfyről kérlek ne írjatok,pontosaban lehet,csak kizártam már őket,így oda biztosan nem megyek.
Ami legjobban érdekelne és személyes ismertségi körökből jókat is hallottam az a Róbert magánkórház,Uzsoki kórház,István kórház,Kistarcsai kórház.
János,Szent Imre,Jahn Ferenc,Bajcsy elég messze van már nekünk,úgyhogy azokat alapból nem igazán nézgettem.
Máv/Honvédban voltam látogatni,nekem ők sem voltak szimpatikusak,így oda sem megyek.
Esetleg Margit kórház még?
Ahogy olvasgatom,egyre inkább a Róbert a legszimpatikusabb
En 1 agyasban voltam a janosban, es nagyon elegedett voltam. Csaszarral szultem, es orultem, hogy nem kellett a folyosora kivonszolnom magam friss sebbel. A szoba teljesen jo volt. Tv, huto, sajat wc, furdo, pelenkazo...stb. Vendegeket barmikor barmeddig fogadhattam, es senkit sem zavartunk. Masodjara is ezt fogom valasztani!
Egyebkent nekem is vagy 40km a korhaz, de nem valasztanek masikat. Nem rabeszelni akarlak, de sztem gondold meg. A Robert is szep, de amennyi penzt elkernek az embertol......es ha gond van, akkor nem tudjak helyben ellatni a babat. Persze ez a te dontesed lesz! :)
Igazából még,ami tetszik a Róbertben az a tiszta helyzet.
Erről mit gondoltok?
Unokatesóm nemrég szült a Dél-Pestiben.
Fogadott orvosa nagyon kedves volt,de utána semmiben nem segítettek neki a szoptatásnál,bunkók voltak a szülésznők.
Ő is kifizetett közel 200 e ft-ot a szülésért+ az egyéb dolgokért,aztán mégis ezt kapta.
A Róbertbe én főleg a figyelem miatt mennék.Más amikor 10 kismamára jut két nővér,mint mikor 40 betegre.
Szerintem az orvosok sem olyan leterheltek.
És mondom személyesen is nagyon szimpatikusak voltak,nem a körítés,a szoba színe érdekel,hanem,mert tényleg itt éreztem,hogy a legalaposabb az uh-n az orvos,hogy itt tényleg választ kapok minden kérdésemre.
Jánost nagyon messzinek gondolom Gödöllőről mennénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!