Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit adjak a szülészorvosnak a...

Mit adjak a szülészorvosnak a szülés után?

Figyelt kérdés
Ügyeletben szültem, nem volt fogadott orvosom, de nagyon meg voltam elégedve az ügyeletes orvossal. Nagyon emberséges, odafigyelő orvos volt, biztos vagyok benne, hogy ő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a szülésemet abszolút pozitívan éltem meg. Annak ellenére gondosodott rólam így, hogy hétvégén ügyeletben szültem, úgy hogy előttem már 2 szülést levezetett és látszott rajta, hogy már nagyon fáradt. Szóval mindenképp meg szeretném neki valamivel köszönni, de mivel nem fogadott orvos, nem pénzt adnék, inkább valami szép ajándékot.
2015. jan. 21. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%

Aha, nyilván azért mennek az orvosok tömegével külföldre dolgozni, mert olyan baromira meg vannak fizetve itthon. Más kérdés a magánpraxis, őket nyilván megfizetik, de pont az ügyeletes orvos az, aki nincs olyan nagyon kitömve pénzzel.

Persze ettől még nem kötelező nekik adni, sőt, tényleg a munkáját végzi, de azért ne torzítsunk már ekkorákat, hogy hűde rendben meg vannak ők fizetve.

2015. jan. 24. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:

"de pont az ügyeletes orvos az, aki nincs olyan nagyon kitömve pénzzel. "

Hol élsz jóember? Az ügyeletes orvos is ugyanolyan, mint a többi, mindegyiknek van műszakja a kórházban, mindegyik szokott ügyelni, ami mellett van magánpraxisuk és fizetős betegeik.

Ha valakinek nincs pénze a kórházban holott még agyon is dolgozza magát, az a nővérke meg a takarítónő.

2015. jan. 24. 18:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez a "hol élsz, jóember" kérdés kissé nagyképűen hangzik, különösen annak tudatában, hogy ha hiszed, ha nem, nincs minden orvosnak magánpraxisa.
2015. jan. 24. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!