Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit adjak a szülészorvosnak a...

Mit adjak a szülészorvosnak a szülés után?

Figyelt kérdés
Ügyeletben szültem, nem volt fogadott orvosom, de nagyon meg voltam elégedve az ügyeletes orvossal. Nagyon emberséges, odafigyelő orvos volt, biztos vagyok benne, hogy ő nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a szülésemet abszolút pozitívan éltem meg. Annak ellenére gondosodott rólam így, hogy hétvégén ügyeletben szültem, úgy hogy előttem már 2 szülést levezetett és látszott rajta, hogy már nagyon fáradt. Szóval mindenképp meg szeretném neki valamivel köszönni, de mivel nem fogadott orvos, nem pénzt adnék, inkább valami szép ajándékot.
2015. jan. 21. 18:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk ital vagy minőségi csoki?
2015. jan. 21. 18:14
 2/13 anonim ***** válasza:

Én ugyan így voltam mint te, én pénzt adtam neki.

Mivel egyáltalán nem ismered minden más nagyon lutri. Mi van ha pl. egyáltalán nem iszik?

2015. jan. 21. 18:26
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Pénzt...
2015. jan. 21. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
Pénzt, esetleg ajándékutalványt.
2015. jan. 21. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Pénzt
2015. jan. 21. 19:31
 6/13 anonim ***** válasza:

mivel én sűrgöségi császáros lettem, ezért kapott egy kevés pénzt, és egy minőségi bort!

én italt vagy csokit vennék neki!

2015. jan. 21. 19:56
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Én biztos, hogy pénzt adnék neki.
2015. jan. 21. 21:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Esetleg egy nagyobb ajándékkosár kávé, ital , csoki stb.?
2015. jan. 21. 21:16
 9/13 anonim ***** válasza:
44%
Én szerintem nem adnék semmit, de pénzt azt bottal se lehetne kiverni belőlem. Ügyeletes orvos volt basszus... Még a felfogadás hagyján, bár szerintem az is pofátlanság mikor ilyen 100-150 ezreket szabnak meg tarifának, de ne szoktassuk már rá az ügyeleteseket is arra, hogy tartsák a markukat.
2015. jan. 22. 04:48
 10/13 anonim ***** válasza:
31%
És leszavazzák az értelmes választ is... máskor adjatok akkor pénzt a péknek is ha jó a kenyér meg a buszvezetőnek ha épségben eljutsz ahova indultál... az orvos végezte a dolgát, kap érte bőven pénzt, nem kell semmi extra neki.
2015. jan. 23. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!