Legyen fogadott orvosom vagy se? Biztonságérzeten kívül van értelme? Ha igen, mik a vélemények Dr. Hajdu Gáborról?
20. hetes kismama vagyok (22éves) és ugyan gondolkoztam rajta, hogy fogadnék orvost, de többen mondták, hogy felesleges, ha nincs probléma a terhesség alatt... A kérdésem a következő lenne: Azon kívül, hogy biztonságban érzem magam, van értelme fogadni orvost? Mert ha csak erről van szó, nem hiszem, hogy lenne értelme majdnem 100.000Ft-ot otthagyni a dokinál. Egyébként első terhességem, és Budapesten az Örs sztk-ba járok terhes gondozásra (amivel egyébként teljesen meg vagyok elégedve, 5 percnél többet sose kellett ott várnom és MINDIG nagyon kedvesek!), uh-ra az Uzsokiba szoktak küldeni, ott is fogok szülni. Hajdu Gáborhoz szoktak küldeni a terhes gondozás után rögtön, hogy megvizsgáljon és szerintem normális doki.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Hajdu? Ajjjajjj... Meg a Fekete is. :/ Röviden. Ha érdekel, megírom miért.
Mecsér doktor nincs már ott? Tavaly úgy volt, h lehet nyugdíjba megy, de nem tudom mi lett végül is. Ő nem vállal szülést, de Uzsokiban erre nincs is szükség!
Ha mindenképp szeretnél vkit a szülésre is,akkor a Baksay-t ajánlom.
Szóval. 2 terhesség. (2013 és 2014) Mindkettő a Mecsér doktornál. Szülés az Uzsokiban , ügyeletesnél. MINDENNEL és MINDENKIVEL elégedett voltam. :) Aranyosak, kedvesek, segítenek, az orvos tartotta bennem a lelket amikor halni akartam :) :)
Elsot Szolnokon szultem, fogadott orvosnal. Ott megegyszer f.orvos mellett sem szulnek megegyszer semmi penzert.
Masodikat az Uzsokiba szultem tavaly februar 3-an, nem volt dokim. Ugyeletben dr.Telek Tamas volt bent. Csodas volt az a par nap es a csaszarom is.
NagOn dicsertek a korhazat es en spec.ugy ereztem, hogy szallodaban vagyok.
én most fogok majd szülni az Uzsokiban, eddig én is csak pozitív tapasztalatokat szereztem, igaz nekem van fogadott orvosom.Ha gondolod írj rám privátban.
Feketével mi a baj,mert az egyik barátnőmnek ő a dokija, lassan félidős és még csak 1x látta és szerinte ez rendben van...sztem nem annyira :(
Nem vagyok elragadtatva a Hajdutól mert decemberben amikor voltam nála terhes gondozáson szerintem kicsit megharagudott rám amiért nem fizettem neki. Szerintem... illetve nem tudom, hol ilyen hol olyan, ezért voltam kíváncsi a többiek véleményére.
Szóval akkor nem érdemes.
Azért nagyon szépen köszönöm! :)
1-es vagyok.
Igen, az Uzsoki az doki nélkül is simán bevállalható.
Fekete... Pf.
UH kb 3 másodperc volt, aztán letolt bugyival ott hagyott és kiviharzott, semmit nem mondott, az asszisztens nőci adott felvilágosítást, h minden ok. A kérdésemre nem igazán akart válaszolni, kb úgy jött ki, h lesz@r, h mi is van, mit akarok, rohant mindig ... Behívott uh-ra a 12. heti előtt, adott időpontot is és 2ésfél órát ültem a váróban. Köv alkalommal meg kávézni ment kb 20 percre. Fúú nem tudom. De ez így nem oké.
A Mecsér doki (ahogy néztem zesz-en, ő már nem rendel :() meg a Baksay, na ők rendesek. Kérdésre alaposan válaszolnak, nem ráznak le. Hülyeséget is lehet kérdezni, nem szólnak be stb h vki vmit nem tud.
A Hajdu az pf. Bementem hozzá és kb olyan hangosan, h a földszinten hallották "méltatta" az előző csajszit aki bent volt. Fájt a hasam, azért mentem hozzá soron kívül. Hú. Azt mondta (25 hetes voltam), h ne féljek, nem kell még kórházba mennem, de puha a méhszájam és nyílik. De ne csináljak semmit, nem lesz baj.
Én csak lestem, h mi van. Aztán 2 nap múlva mentem a ssajáthoz, ő az egy dolog, h nem tudta elolvasni, h mit írt a könyvembe a Hajdu, de szó sem volt arról, amiket mondott. Egyébként 2 mp alatt megvizsgált, közben hadarva elmondta mi van, kb semmit nem értettem, amikor visszakérdeztem, h most mi is a helyzet, akkor mondta a ne féljek, "csak" nyílok dolgot. Szóval 2 napig teljes idegben otthon voltam és féltem, mi lesz.
Szóval én a Baksayhoz és a Mecsérhez jártam. :)
1,7
Bocsi a kusza írásért, itt tobzódik a 2 gyerek :)
Az kemény :D
Nem is tudom ... de nekem eszembe nem jutna őt megfogadni orvosnak. Főleg ilyenek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!