35-40 napos ciklussal tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogy akiknek nem 28 naposak voltak a ciklusai,azok a kiírt dátumhoz képest mikor szültek?
Nekem 40 naposak a ciklusaim,így is estem teherbe.Március 19-re vagyok kiírva.Szerintetek mire számíthatok?
2010. febr. 6. 22:45
1/5 A kérdező kommentje:
Csak mert ugye 28 napos ciklus mellett,kb félidőben van a peteérés,tehát amikor 2 hetes valki,igazából akkor esik teherbe.
De 40 napos ciklusnál nem középidőben van ugye a pé,hanem később.(Visszaszámolva kb12-14 nappal a mensi előtt)
2010. febr. 6. 22:49
2/5 anonim válasza:
Szia!Az olyan sokat nem számít,mikorra vagy kiírva..?Szülhetsz akár két héttel vagy 5 nappal korábban is..Ez a terhességtől is fűgg..Nos nálam viszont érdekes volt..én okt.1-jén fogantam és július 1-jén(megindított szüléssel)szültem..Nekem 34 napos volt a ciklus,tehát 17-20 napon lehet peteérés..ami nekem 20.napon volt..elvileg 41.hétre szültem,de a kiírás(06.18.)szerintihez képest,pedig 42.hétre..Nos a kislányom jól el volt odabent..bár megindították,szerintem anélkül is megszületett volna aznap..Most 7 hónapos..:-)
3/5 anonim válasza:
nekem 34 napos volt a ciklusom és mind a 2gyerekkel +10napot huztam rá!!!!
4/5 anonim válasza:
nekem a második baba előtt 34 naposak voltak. Kiírt dátum előtt 2 héttel szültem.
5/5 anonim válasza:
Nekem 40-42 napos ciklusaim voltak, 41+1-re szültem első lányom. Ha 3 hét mulva rám kérdezem, megmondom második lányom mikor érkezett:-)
(amúgy úgy tudom, hogy ahány nappal több a ciklusod, mint 28 nap, annyival reális a túlhordás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!