Császármetszésért mennyit illik adni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 20. 08:35
1/11 anonim válasza:
Én egy huncut buznyákot nem adnék érte. Nekem a gyerekem természetes úton szülessen, ne csaászárral azért mert a dokinak épp nyaralnia kell mennie és nem férek az időbeosztásába.
2/11 anonim válasza:
egy ismerősöm 3 éve szült itt BP-n és amikor megbeszélték az orvossal akkor mondta hogy a természetes szülésért ennyi meg ennyi, a császárért meg kb 20-30%-al többet
3/11 anonim válasza:
Első válaszolónak: vajon miből gondolja, hogy a doki betervezett programja miatt lesz császár?? Sajnos számos oka lehet...nálam például csücsül a baba...
Kérdezőnek: magánorvos vagy sem? Szerintem a legjobb az őszinteség, kérdezz rá, hogy utólag ne érezd magad kellemetlenül.
4/11 A kérdező kommentje:
Fogadott orvosom. Egyébként harántfekvéses a babám, és megvan az esély a császárra, ezért érdeklődöm. Gondolkoztam már rajta, hogy rákérdezek, de olyan ciki!
2008. aug. 20. 09:30
5/11 anonim válasza:
első válaszoló,ez kicsit durva volt.persze van ilyen biztos,de arra nem gondolsz,h koraszülés van,ki kell vanni azonnal,mert a nyaka körül van a zsinór,vagy talán az anyuka valamilyen betegsége miatt nem szülhet simán.agyoniskolázott!
6/11 anonim válasza:
Nekem magánorvosom van.Mondjuk ő konkrétan nem kért semmit külön a szülésért megelégszik azzal amit a magánrendeléseken kifizettem neki.Igy azért fogunk neki adni max 20.000,- , császár ide császár oda.Sztem pont a betegek kapatják el ilyen téren az orvosokat:(ha ugy vesszük egyáltalán miért is kéne külön fizetni?!Különb ellátásban részesülsz?nem, szóval azt az 50-60 ezret inkább költsük a születendő gyerekünkre!!
7/11 anonim válasza:
én császárral szültem mert bezvarosodott a magzatvíz, ugyanugy 60 at adtunk mintha simán szültünk volna.
8/11 anonim válasza:
Én -bár természetes úton született a babám- rákérdeztem a dokinál, hogy mennyit kérne a szülésért, így egyikünket sem ért meglepetés. Szerintem egyébként nem kell többet adnod, mintha nem császárral szülnél.
9/11 anonim válasza:
Nekem az orvosom megmondta előre, hogy mennyit kér és azt is hogy ha esetleg császár lenne akkor is ugyan annyi. Szerintem nyugodtan kérdezz rá a dokidnál.
10/11 anonim válasza:
ha nem mered tőle megkérdezni akkor terhesgondozáson kérdezd meg a többi kismamától,akik oda járnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!