Császármetszésért 100 ezer?
Kérlek kíméljetek meg a "ha van annyi fölös pénzed akkor csak fizess" szövegtől...
Első babám normál úton született az ügyeletes orvosnál 30 óra vajúdás után, a saját bőrömön tapasztaltam, hogy ha nem fizetek le vagyok szarva, most farfekvés miatt császárom lesz és egy fogadott orvosnál fogok szülni, akivel nem lehet konkrét anyagiakról beszélni...
Ennyit tudunk rászánni, hogy minden flottul menjen, ez korrekt? Nem vagyok tisztában a "tarifákkal..."
Korrekt.
Az én budapesti orvosom pl 10e Ft-ot kér alkalmanként a magán rendelésén, így aszülés nála 100e Ft.
Ez nem is magas ár, de nem is tartozik az alacsony "tarifák" közé.
Szerintem ez az öszeg teljesen rendben van.
(Lesz azért válaszadó tuti, akinek bökni fogja a csőrét, és azt mondja sok, meg te jó ég, de általában azok ilyenek akiknek nincsen pénze, és még egy tizest sem tudna adni nemhoyg százat).
Ne foglalkozz velük, ez egy korrekt, vállalható összeg.
szerintem is rendben van,pláne,ha a dokid nem akar anyagiakról beszélni,így nyilván nincs elvárása.
Én amúgy "csak"70et adtam a dokimnak,ő sem panaszkodott:)
A műtét független lesz attól hogy mennyit adsz mert gondolom nem előtte adod oda neki hanem utána.Én péntekre vagyok kiírva és 50ezret adunk ha véletlen császár lesz belőle akkor is ennyit adunk.
Kitartást.
Ha még gyerekvállalás előtt lennék, tuti kiakadnék, mert mi a fenének kell elkapatni a dokikat??? Van benn valami. 100 ft nem egészen 1 órányi munkáért. Neked fizet valaki ennyit a munkádért? Nyilván ha fogadott kapjon pénzt, de nem kell elrugaszkodni a valóságtól.
Nekem ugyan nem böki a csőrömet, mert túl vagyok 2 gyereken, többet nem szeretnék, úgyhogy nekem mindegy mennyire vannak ilyen téren elkapatva az orvosok, de szerintem a 100 ezer sok!
Nekem mindkét gyerekem programozott császárral született, mindkettő fogadott dokinál, de más-más orvosnál, és más-más intézményben. Egyik doki sem mondott konkrét összeget, mindkettő rám bízta.
Az első doki 2008-ban 30 ezret kapott, utána minden nap bejött, mérhetetlenül kedves volt, utána sokáig hozzá jártam, soha nem éreztem, hogy kevesellte volna. Őt azért váltottam le, mert magánkórházba ment dogozni.
A második gyerkőcnél a következő doki 50 ezret kapott idén januárban, ugyanúgy nagyon kedves, azóta is hozzá járok, mindig bohóckodik egy sort a fiammal, imádja és mindig megemlegeti a császárunkat és a fiam méreteit (majdnem 5 kg és 58 cm volt).
Mindkét doki Budapesti, az egyik egy adjunktus a másik egy tv-ből ismert doki. Meg sem fordult a fejemben, hogy többet adjak, pedig tehettem volna.
Szóval ha fogadott dokid van és nem mond összeget, akkor ne rugaszkodj el a földtől. Úgyis utólag adod oda a pénzt, mikor már túl vagytok mindenen, neki előre kell kedvesnek lenni. ha meg kevés a pénz, akkor mit csinál, vissza rakja a gyereket??????????
Inkább költsd a babára annak a pénznek a felét!
Első válaszoló vagyok.
Ha 8000 a magánrendelése, akkor 80.000 adnék a szülésért.
Így "szokás", ahogy már valaki írta is előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!