Császármetszésért 100 ezer?
Kérlek kíméljetek meg a "ha van annyi fölös pénzed akkor csak fizess" szövegtől...
Első babám normál úton született az ügyeletes orvosnál 30 óra vajúdás után, a saját bőrömön tapasztaltam, hogy ha nem fizetek le vagyok szarva, most farfekvés miatt császárom lesz és egy fogadott orvosnál fogok szülni, akivel nem lehet konkrét anyagiakról beszélni...
Ennyit tudunk rászánni, hogy minden flottul menjen, ez korrekt? Nem vagyok tisztában a "tarifákkal..."
Szia! 15 perces munkáért nem semmi ár. Mint az én nettó fizetésem + kb. 20.000,- Ft. Mindig is mondtam, hogy nőgyógyásznak kellett volna menjek. :D
Jó egészséget nektek!
Szerintem általában nem azt az időt fizetjük meg, amíg a szülés, császár tart, hanem a "rendelkezésre állást"
Azt, hogy vállalja, jön éjszaka, feláll a családi ebédtől, stb.
És persze azt a biztonságérzetet, amit az nyújt, hogy egy ismerős arc van melletted, aki végigkövette a terhességedet, ismeri a felmerült problémákat.
Lehet azon vitatkozni, hogy ez mennyit ér meg. De azért az orvosnak is 8 óra a munkaideje, amiért nem kap túl sokat. Azt, hogy ő ezen felül vállal munkát, valakinek csak meg kell fizetnie.
Ne haragudjatok, de mindig olvasom, hogy ennyi munkáért ennyi pénz és stb.
Ha valaki sajnálja rá a pénzt, akkor ne válasszon orvost. Ha szerencséje van, és problémamentes a szülése, akkor úgy is jó, ha nincs szerencséje, akkor eléggé magára hagyatottnak érezheti magát. De ezt ugye nem tudhatjuk előre.
Szerintem is nagyon sok pénz a 80-100 ezer forint, de az, hogy jó ellátást kapjunk, nekem megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!