Mennyire kell komolyan venni, az ilyen fájásokat 31 hetesen?
Szia
Nekem is volt ilyen a 30. héten. Akkor elmentem dokihoz, aki megállapította hogy megrövidült a méhnyak. Én azért elmennék soron kívül. Nézzék csak meg! ( Nekem több magnéziumot kellett szednem)40. hétre szültem.
szia!
Szerintem is menj el dokihoz.
Nekem is ilyen volt,bementünk az ügyeletre,beindult a szülésem,de időben megállították,így nem lett baj,utána csak a 39.héten bujt ki a babó.
31. héten ez már lehet jósló!!!
én most csütörtökön jöttem haza a kórházból 1 hét "üdülés" után.(uh-n kisebbnek mérték a babát,most 33 hetes vagyok.)
a vizsgálatok során viszont az is kiderült,hogy meg van rövidülve a méhnyak.Ez természetes ennyi idősen,de azért nem árt,ha a doki is látja,és tud róla.
3x2-re emelték a magne B6-ot,így lehet megakadályozni,hogy a keményedések rendszereződjenek.
Én az első babát is korábban szültem,34 hétre,így nekem indokolt is volt egy kis pihi,de nekem néha a derekam is fájdogált.Megijedni nem kell,de inkább potyára menj el egy vizsgálatra,minthogy váratlanul meginduljon a szülésed,és éretlenül érkezzen a kisbabád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!