Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi ez az új változás az...

Mi ez az új változás az anyakönyveztetéshez? Nem elég az apasági nyilatkozat, még milyen papír kell, és hol kell azt intézni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 19:13
 1/4 anonim ***** válasza:
2010. febr. 5. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ami a linkben van az nem oké.Azóta sok minden változott.Élettársak vagytok vagy nem ??Ez itt a kérdés lényege.El kell menni a helyi önkormányzat jegyzőjéhez és kérned kell egy igazolást miszerint a fogantatás napján éltél-e élettársi kapcsolatban vagy nem.Az apasági is kelleni fog majd a szülésnél az igazolás csak a papírok intézéséhez kell.Van ahol fizetni is kell nekem nem kellett.
2010. febr. 6. 10:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Élettársi kapcsolatban élünk,de ez nincs bejegyezve sehova!akkor ez minek számít?
2010. febr. 6. 11:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 2 hete csináltattuk az apaságit, anyakönyvvezetőnél. A papíron van egy nyilatkozat, miszerint én hajadon vagyok -ez gondolom kizárja a regisztrált élettársi viszonyt. Megmondta a csaj, hogy az apaságit már CSAK bírósági úton támadhatja meg Apa. Szal ennek az egész sz.rságnak semmi értelme nincs, ha már egyszer nyilatkoztál az apaságiban, hogy hajadon vagy...
2010. febr. 6. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!