Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tena lady betétek közül...

Tena lady betétek közül melyiket vegyem szülés utánra?

Figyelt kérdés
Tena lady betétet ajánlottak, de most nézem, hogy abból is több fajta van. Melyiket vegyem meg?
2014. dec. 29. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak simán megkérdeztem a patikában hogy melyiket ajánlja, és mondta hogy melyik fajtát viszik a legtöbben, én meg mondtam hogy jó, akkor adjon abból.
2014. dec. 29. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a kórházban a rugalmas hasi résszel rendelkező felnőtt nadrágpelenkát használtam. Eldobható, nem csúszik félre, kényelmes volt (úgy is, hogy császárom lett). Itthon meg elég volt az éjszakai Always.
2014. dec. 29. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:

én csórtam a kórházból egy csomót olyat amit ott adnak így kitartott a 6 hét végéig :)

de ha szülnék újra most ilyet vennék a tenából:

://www.google.hu/search?q=tena+lady+hossz%C3%BA&biw=1280&bih=765&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=4KuhVOKiCsHYauyagMgL&ved=0CC8QsAQ&dpr=0.8#facrc=_&imgdii=_&imgrc=xwzr_C7Y9j31FM%253A%3Bu-Otx75RXqH31M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.pelenkaonline.hu%252Fpelenkaonline%252Fimages%252Ftcomfortmaxi.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.pelenkaonline.hu%252Fpelenkaonline%252Ftena-c-76_118.html%3B1686%3B1514

2014. dec. 29. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Tena Lady Extrát használtam Tena fix rögzítőbugyival (vagy mivel), bevált, egy nagy csomag betétet vettem (talán 30 volt benne, még maradt is), bugyit 4-et vettem, bár 6-ot akartam, nem akartam mosni a kórházban, de a patikus azt mondta bőven elég a 4 is, jobb lett volna 6, egy rögtön eltűnt a táskámban egyet tartaléknak tartottam, a másik kettőt mostam, de nem volt kényelmes ez a módszer, a bugyi viszont kellemes rugalmas volt, nem volt baleset, semmit nem véreztem össze a bugyikon kívül.
2014. dec. 29. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem jött be a tena lady. Miután elfogyott chicco-s betétet vettem és az nagyon jó volt. Sokkal puhább volt és a formája is sokkal kényelmesebb volt. Azért olvass utána neten a chiccosnak is.
2014. dec. 29. 21:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A tena rögzítő bugyi tényleg nagyon jó volt. Nagyon kényelmes és könnyen tisztítható volt. Nekem végül császáros szülésem volt és egyáltalán nem zavart a varratnál.

2014. dec. 29. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!