Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen betétek vegyek szülés...

Milyen betétek vegyek szülés utánnra a korházba?

Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én Tenát vettem,jó volt.
2010. febr. 21. 08:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Barátnőm nemrég szült azt mondta neki nem kellett a tena normált vett de jó nedszívót.A tena milyen árban van és milyen kiszerelésben?Kb. hány darabot vigyek magammal?
2010. febr. 21. 09:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a Tenát javasolták és/vagy vastag, hosszú éjszakai betétet. Bementem a gyógyszertárba és megkérdeztem hogy miből mekkorát és mennyit szoktak adni. Kaptam 5 db Tena extrát az első napra, 5 db egyel kisebbet, meg egy csomag (2 db) hálós Tena bugyit. (ez mosható, szinte azonnal szárad) Nem volt drága! Nem emlékszem pontosan de az egész nem volt 800 Ft. (A betéteket csak úgy kiszámolták egy nagy csomagból és nylontasiba belerakták). Én ezzel megyek, plusz vettem egy csomag éjszakai betétet, ezt majd a párom behozza a 2. napon.
2010. febr. 21. 09:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én megvettem a tena szuper pluszt, mert mindenki azt mondta, hogy minél nagyobb kell, egy csomag volt 1600ft, volt benne azt hiszem 30 db. Simán szültem, egy 4240 grammos babucit és két napig használtam a tenát, kb. 10-et használtam el. de csak azért olyan sokat, mert ha volt benne egy csepp már cseréltem (nem bírom a vért!). Utána always éjszakai bőven elég volt, pedig 3 hétig jött belőlem. Ja és én a Babycenterben vettem eldobható bugyit egy csomaggal (5 db) 600ft-ért, utána sima fehér bugyi, egy sem lett véres soha!!!Szóval ha tudsz darabra venni tenát akkor max 10-et, szerintem, de ne ezt az óriás méretet, mint én mert borzasztóan kényelmetlen volt, kilógott a bugyiból elöl-hátul, pedig L-es méretű vagyok!

Könnyű szülést kívánok.

2010. febr. 21. 11:26
 5/8 anonim ***** válasza:

A legjobb: vatta gézzel betekerve. Olcsó, kényelmes. Én betétbe raktam bele, sokat csináltam, jól is jött :)

Amúgy a seni lady olcsóbb betét, mint a Tena.

2010. febr. 21. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok: nekem nem lett volna elég éjszakai betét.

Eldobható bugyit én is vettem, megéri az árát!

2010. febr. 21. 11:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A Tena nem vált be nekem, túl vastag, kényelmetlen volt, a gátsebemnek nagyon kellemetlen volt. A családom másnap hozott Libresse éjszakai betétet, hosszú is, PUHA!, sokkal kényelmesebb, mint a Tena, mégis nagyon sokat felszív. Nekem nagyon jó volt, hogy nem irritálta a gátsebet.
2010. febr. 21. 16:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Tescoban vettem gyermekágyi betétet. A betétek tamponok környékén lehet megtalálni 500 forint volt. 3 csomaggal vettem mert amúgyis nagyon szoktam vérezni majd kiderül mi lesz elég sűrűn cserélgettem amúgy én is . 37 hetes
2010. febr. 21. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!