Szülés után valakinek volt valami komplikációja ami miatt újra kórházba került?
Szia!
Én felemeltem a nagyobb gyerkőmet, felhasadt a méhemen a heg és hasüri vérzésem lett
Kipakoltak mindent a Pici akkor vol 4 hetes, a nagy 2 éves
Én nem kerültem be újra,hanem tovább maradtam.És igazán pontosan a mai napig sem tudom,hogy mitől voltam lázas!
császároztak és a 3. napon elkezdtem lázasodni.Minden nap késő délután emelkedett a hőmérőn az érték.Ez ment 6 napig.Ezalatt kimosták a méhem,utána kikapartak és még egy csomó vizsgálaton mentem át!8.napon voltam utoljára lázas és még 2 napig bent kellett maradnom,mert 2 nap lázmentesség után engednek haza.Így 5 nap helyett 10 napig élvezhettem a kórház szeretetét!Ráadásul a H1N1 miatt zárlat alatt volt a kórház és a férjem nem jöhetett megnézni a lányunkat! :(
Borzasztó ami veletek történt.Ha érdekel titeket elmesélem az és történetemet.
2010.május 20.este kb 20h fájásokkal bementünk a kórházba ahol rögtön a szülőszobára fektettek(nagyon erős rendszertelen fájásaim voltak)egészen reggelig ott voltam mert nem történt semmi.(hozzáteszem fogadott dokim nem volt sajnos nem tehettük meg mert előtte vettünk házat én pont elkezdtem a fősuli után dolgozni,lakáshitelünk az égbe szökött)A mi kicsi törpénk nem tervezett baba volt szerettünk volna ha én is dolgoztam volna egy ideje.Nem baj neki jönnie kellett bármit megtennénk érte. Visszatérve az este végighallgattam a szülőtársaimat amint világra hozzák babáikat első szülés előtt ez borzasztó volt.Reggel szobára kerültem ahonnan éjszaka megint a szülőszobára és nagyon nehéz szülés után megszületett a kicsi drágám.3 nap múlva haza is engedtek.Majd jött a borzalom pont kisfiam első hónapfordulóján hajnalban iszonyatosan begörcsöltem.Vártam egy kicsit majd mikor már hányni kezdtem felkerestük hajnalban az ügyeletet(babával együtt) és onnan rögtön a kórházba küldtek.Kiderült begennyesedett a hasfalam és genny volt a hasüregembe.Sűrgöségi műtét(Felvágtak köldöktől lefelé)
A vége hashártyagyulladás azóta is köszönöm hogy meghagyott nekem a Jóisten.Mikor a fiammal vagyok eszembe jut hogy pár órán múlott hogy soha ne lássam azt a két csillogó szemét,ne lássam felülni járni.Bocsi a terjedelemért
Ez tenyleg eleg meredek, halas vagyok en is, hogy tuleltem a szülest. Nekem a közben volt halal közeli elmenyem, mert ketszer majdnem elvesztettem az eszmeletemet.
Közben batoritott a szülesznö es a parom es en inkabb nekik akartam hinni, amikor azt suttogtam, hogy meghalok, ök azt mondtak "nem halsz meg", ugy hogy nem is haltam meg :) Sajnos barmi megtörtenhet, benne van a pakliban. Ennek tudataban kell lenni, de ne tartson vissza senkit, mert a legcsodalatosabb, amikor a babad szopizas utan radnevet es gögicsel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!