Szülés utánra Tena-lady betétek ajánlanak. Hol lehet kapni, pontosan melyik fajtát kell vennem, és mennyibe kerül?
Én a Tena Lady Supert használtam, és döbbenet, de szükség is volt rá..
Láttam Auchanban is, de én gyógyszertárban vettem, az ára kb ugyanannyi volt 2000 Ft. körül a 30 darabos.
2. vagyok
Nekem is kellett a Tena, nagyon véreztem, pont belegondoltam akkor, hogy egy sima éjszakai betéttel mire mennék, óránként cserélgethettem volna...
Szerintem nem ez a 2000 ft viszi csődbe az embert egy szülés kapcsán, nekem annyit simán megért!
Hát nem túl jó érzés, hogy folyik a lábamon a vér, és ugye sajnos nem is fürödhattem első nap. Hu nagyon rossz volt. Szóval inkább költök egy kicsit többet, minthogy szégyenkeznem keljen:)
De még sok időm van addig:)
En meg csak most fogok szulni, vettem 3 fele szules utani betetet, koztuk a tenat is, de legnagyobb meglepetesemre egyik sem szarnyas. Elegge bizalmatlan vagyok igy, mert nekem azokbol mindig kifolyik menstruacional is a ver, ami nem szarnyas. En vettem azert egy legerosebb, legnagyobb szarnyas alwayst is:)
37 hkm
Gyógyszertár!
Nekem is kellett a Tena lady az első két-három napra. Mindenki azt mondta elég lesz a sima éjszakai betét is, hát nem így lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!