Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utánra Tena-lady...

Szülés utánra Tena-lady betétek ajánlanak. Hol lehet kapni, pontosan melyik fajtát kell vennem, és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Köszi a válaszokat:)
2012. dec. 3. 22:35
1 2
 1/16 Jégtánc ***** válasza:
Gyógyszertárakban.Elég drága.Megteszi a rendes vastagabb betét is.3 gyermeket szültem,1x sem volt Tena Ladym.A lényeg hogy vastag és hosszú legyen.
2012. dec. 3. 22:37
 2/16 anonim ***** válasza:

Én a Tena Lady Supert használtam, és döbbenet, de szükség is volt rá..

Láttam Auchanban is, de én gyógyszertárban vettem, az ára kb ugyanannyi volt 2000 Ft. körül a 30 darabos.

2012. dec. 3. 22:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Jegtanc megmondta a frankot! Vedd meg a legnagyobb meretu betetet es pont. En is igy tettem.
2012. dec. 3. 22:38
 4/16 A kérdező kommentje:
Én kétszer szültem már, de mindig melléfolyt a vér, ezért gondoltam, hogy most olyat veszek.
2012. dec. 3. 22:39
 5/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Nekem is kellett a Tena, nagyon véreztem, pont belegondoltam akkor, hogy egy sima éjszakai betéttel mire mennék, óránként cserélgethettem volna...

Szerintem nem ez a 2000 ft viszi csődbe az embert egy szülés kapcsán, nekem annyit simán megért!

2012. dec. 3. 23:27
 6/16 Jégtánc ***** válasza:
Hát persze,mindenkinek más válik be.
2012. dec. 3. 23:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem csak az első napon volt nagy szükségem rá, de utána legalább biztonságba éreztem magam. Mellesleg én adtam a szobatársamnak mivel szegényke küszködött a sima betéttel ami átázott neki,meg melléfolyt. Jobb ha van én csak annyit mondok.Bocsi árat nem tudok írni ,mert anyósom hozott nekem,ő előre látta ,hogy szükségem lesz rá. De a neten 900ft-ért láttam a 20 db-at,ennyi elég lesz.
2012. dec. 3. 23:29
 8/16 A kérdező kommentje:

Hát nem túl jó érzés, hogy folyik a lábamon a vér, és ugye sajnos nem is fürödhattem első nap. Hu nagyon rossz volt. Szóval inkább költök egy kicsit többet, minthogy szégyenkeznem keljen:)

De még sok időm van addig:)

2012. dec. 3. 23:36
 9/16 anonim ***** válasza:

En meg csak most fogok szulni, vettem 3 fele szules utani betetet, koztuk a tenat is, de legnagyobb meglepetesemre egyik sem szarnyas. Elegge bizalmatlan vagyok igy, mert nekem azokbol mindig kifolyik menstruacional is a ver, ami nem szarnyas. En vettem azert egy legerosebb, legnagyobb szarnyas alwayst is:)

37 hkm

2012. dec. 4. 08:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Gyógyszertár!

Nekem is kellett a Tena lady az első két-három napra. Mindenki azt mondta elég lesz a sima éjszakai betét is, hát nem így lett!

2012. dec. 4. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!