Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol fáj a vajúdás? Lent vagy...

Hol fáj a vajúdás? Lent vagy fent, vagy a derekamnál?

Figyelt kérdés
Időnként nyilal lent a hüvelyemnél, ez jósló lehet? Vagy az nem is ilyen?
2010. febr. 3. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,ez mindenkinél más.Nekem menszi szerű fájásokkal kezdődött (nem volt vészes,először csak picit fáj),picit zsibbadt a hasam alja,a derekam már napok óta fájdogált (csak a második babánál,elsőnél semmi ilyesmi nem volt). Akkor az igazi,ha több órán keresztül fáj és egyre hosszabb lesz egy-egy fájás.Ülj meleg vízbe és ha múlik,akkor jósló.Hány hetes vagy?
2010. febr. 3. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindkét szülésemnél a hasam alja fájt, meg a derekam, mikor beindultak a fájások. Menses görcshöz hasinlit. Aztán már, mikor egyre erősödtek, az egész hasam fájt, és azt hittem, leszakad a derekam. És mikor már egyfolytában mindenhol fájt, akkor kezdődtek a tolófájások.

A nyilalás a hüvelyedbe azért van, mert a pici idegszálat nyom, gondolom már befordult, és a buksija feszitheti is az ágyék területét. Nagyon rossz, tudom, nekem is volt.

2010. febr. 3. 21:04
 3/8 A kérdező kommentje:
38. hétben vagyok.
2010. febr. 4. 13:36
 4/8 A kérdező kommentje:
Hasonlít ahhoz, amikor hasmenés miatt görcsöl az ember? Ilyet érzek néha pár napja.
2010. febr. 10. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyilal lentről felfele, akkor a méhszájad kezd "nyildogálni"! Ilyen korban ez jó jel! :-)

Akkor van igazi fájásod, ha látod a hasadon, hogy ráfeszül a babára! Az egész méhed összehúzódik, és egy igazi fájásnál ez látványos is!

Nekem a 32. héttől voltak jósló fájások néha, három nappal a szülés előtt már elég erősek, mindig elmúltak! Ha melegre és mozgásra erősödik, érdemes nézni az órát, ha elmúlik ezek hatására, még nem a szülés indult meg!

Egy 13 hónapos kismanó anyukája

2010. febr. 10. 13:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nem is fájt nekem, inkább enyhe összehúzódásokat éreztem. A jólsóhoz képest az volt a különbség, hogy tovább tartott, és rendszeres volt. Aztán amikor már úgy igazán vajúdtam (a szülőszobán), akkor mindenhol fájt. :S
2010. febr. 10. 21:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan fájdalmaim vannak, mintha hasmenésem lenne, pedig nem. Meg olyan mintha izomláz lenne a combomban, meg mintha meghúztam volna magam.
2010. febr. 11. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolsónak. Nekem is így kezdődtek a fájások! Amúgy a hátad fáj, meg a derekad majdnem leszakad. Olyan, mintha a csípődnél le akarna vállni a lábad. Nekem ilyen érzés volt. És rázott a hideg is. De semmihez sem foghatóan szép utólag.
2010. febr. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!