Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen trukkok vannak a...

Milyen trukkok vannak a szules konnyitesere?

Figyelt kérdés
Marmint olyasmire gondolok,ha a kismamanak nincs lehetosege labdan csucsulni vagy a bordas falba kapaszkodnia.
2008. aug. 17. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg derekmasszirozas a parodtol...

De iagazn szerintem nem nagyon van, ami sokat konnyitene rajta.

Elestleg elore keszulhetsz, 36. hettol malnalevel tea es a homeos bogyok hatha segitenek, en iszom es szedem ezeket.

36 hetes kismama

2008. aug. 17. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is ittam a teát,de agyban kell ráhangolodni a szülésre és akkor sokkal könnyebben tágulsz.Ha nem késlelteted a fájásokat avval hogy stresszelsz és eggyütt müködsz a szülésznővel akkor hamar túl leszel rajta és a kezedbe foghatod a picikédet.Nekem fantasztikus szülésem volt.Elfolyt a vizem és repdestem az örömtől hogy mindjárt túl leszek rajta.Így kell elindulni szülni és akkor jól fogod megélni.majd meglátod milyen büszke leszel magadra hoggy megcsináltad.
2008. aug. 18. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ezeket szedtem felváltva 20-30 percenként (ha már beindultak a fájások), szerintem segítettek a tágulásnál:

CAULOPHYLLUM 5 CH

CIMICIFUGA Racemosa 5CH

2008. aug. 18. 12:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 6 napja szültem, a legnagyobb segítségem a párom jelenléte volt, gyűrhettem a kezét, végig figyelmeztetett, hogy hogy vegyem a levegőt stb. A másik számomra hasznos a gáz volt, mivel magamnak kellett tartani és adagolni el tudta vonni a figyelmemet a fájdalomról (valamennyire). Végig térdelő pozícióban vajúdtam, aztán a kitolásnál váltanom kellett, mert vákuumot használtak, akkor az segített, hogy ahogy jött az összehúzódás: nagy levegő, benntart, áll leszegez és erősen tol, aztán még 2x. Hihetetlen érzés a szülés a maga fájdalmával együtt, nagyon boldog vagyok, hogy megtapasztalhattam. :)

2008. aug. 18. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!