Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Puskazasi trukkok? Tapasztalatok?

Puskazasi trukkok? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nektek van bevalt puskazasi trukkotok? amit eddig nem igazan vettek eszre?
2011. máj. 8. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Szimplán könyv nyit ,egyik tanár se veszi észre ha ügyes vagy .

Kis cetli megoldás se rossz,

táblára felírod .

falra fel ragasztod .

Vagy jó patás .

2011. máj. 8. 15:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintetek az nem jo, ha telefonbol nezem ki? Erintokepernyos telefon labam koze, es ha jon akkor osszezarom a labam? Esetleg valami amire odafigyeljek, hogy ne kapjon el?
2011. máj. 8. 15:50
 3/5 anonim válasza:

én extramini betűkkel szoktam egy nagyon pici papírra írni nagyonvékony tollal, és ez a papír mindig beleragad a kezembe, szval fel is tom emelni, mintha nem lenne benne semmi, még soha nem buktam le vele, de ha egyszer egy tanár azt "hinné" h puskázok gyorsan le tudom nyelni azt a pici papírt, és muutathatnám h nincs semmi nálam

mondjuk én általába egy 2*3cm es papírra egy A/4 es oldalnyi szöveget le tudok írni a saját megszokott jeleimmel, de más tuti nem igazodna el rajta

2011. máj. 8. 16:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi általában telefonból puskáztunk,hiszen ha nem jár körbe a tanár nem tűnik fel neki.általában tolltartó mögé raktuk,és ha jött a tanár reménykedtünk,h addigra elsötétedik a telefon. :)
2011. máj. 8. 19:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerult, lemasoltam az egeszet, anelkul, hogy eszrevegye. koszi mindenkinek
2011. máj. 14. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!