Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki véleményt mondani Dr...

Valaki véleményt mondani Dr Varga Horgosi Ágnes doktornőről?

Figyelt kérdés

Hogyan áll a betegekhez?

Mennyi idős? Kedves?

Ha jól tudom kőbányán dolgozik.

2010. febr. 2. 12:58
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
Én 26-án megyek majd hozzá. Majd utána írok, hogy mik a tapasztalatok :)
2013. jan. 30. 16:23
 32/33 anonim válasza:
A sok jó alapján, amit írtatok a doktornőről, kérnék nála egy időpontot. Azonban nekem elég erős hüvelyi folyásom van. Ilyen jellegű problémával is lehet hozzá menni, vagy a doktornő csak terhességben érintett pácienseket fogad?
2013. febr. 23. 16:11
 33/33 anonim válasza:
Az én tapasztalatom a következő volt: SZTK-ba mentem időpontra. Háromnegyed órával később kerültem sorra, mert a doktornő kiment az asszisztenssel kávézni a rendelés közben, miközben vagy öten ültünk a váróban. És mosolygott. Mikor bejutottam, semmit nem kérdezett, csak annyi érdekelte, amennyit előzetesen az asszisztensnő előzetesen felírt neki. A körme olyan hosszú volt, hogy két nap múlva is meglátszottak a nyomok a hasamon. A mobilját meg felvette a vizsgálat közben, mondván: műtétes betege hívja. És persze minden kérdésemre és felvetésemre elnézően mosolygott, mintha legalábbis valami imbecillis lennék. És volna még egyéb kifogásom is, de ahhoz előbb egy regényt kellene írnom az elmúlt évem nőgyógyászati történeteiről...
2014. júl. 24. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!