Valaki véleményt mondani Dr Varga Horgosi Ágnes doktornőről?
Hogyan áll a betegekhez?
Mennyi idős? Kedves?
Ha jól tudom kőbányán dolgozik.
Szia, nekem ő volt a választott orvosom.
25 hetesen váltottam, őt ajánlotta egy kismama a munkahelyemen, és azóta is hálás vagyok érte. Már az első alkalommal tudtam, éreztem, hogy mostantól minden rendben lesz. Szerintem ez nagyon fontos, mert 2 életet adok a kezébe! :)
A vizsgálatoknál mindig finoman vizsgált. Sőt, mikor már a 38. héten 2 ujjnyira nyitva voltam, direkt nem vizsgált méhszájat többet, mert akkor már könnyen megindult volna, és szerette volna, ha a kisfiam dönti el, mikor akar világra jönni. Sok doki ilyenkor jóóól megvizsgál és aznap megszülesztett volna! Ő kivárta, és a kiírás napján mentünk is a szülőszobába, mert hajnalban megindultak a fájások. 6-kor érkeztünk meg a szülőszobába, és szóltak is neki, hogy bő 3 ujjnyival itt van egy kismamája, 7-kor már ott volt. 10:32-kor a fiam is kicsúszott, addig el sem ment mellőlem. Majd összevarrt, nagyon szépen, semmi sem látszik, és csak délben búcsúztunk el egymástól. :D Nagyon emberséges, türelmes, és korrekt szülészorvos! Csak ajánlani tudom.
Ő egyébként szereti, ha a kismama a szülés alatt, ha már nem bírja a fájásokat, akkor felajánlja az EDA-t, egy kicsit tompít a végén, hogy a tolásra ne fáradjon el, mert az a babának nagyon veszélyes lenne. Én nem kaphattam fájdalomcsillapítót, mert nem jó a vérem hozzá, ezért nálam az alternatív eszközök voltak használva: kád, labda, bordásfal.
És még egy dolgot kiemelnék, amit sok doki megint nem így csinált volna:
Nálam a kisfiam buksija rosszul ékelődött be, arccal akart kibújni, ami császármetszést jelent alapesetben más dokinál. Ő viszont mondta milyen pózokat vegyek fel (jobb oldal, bal oldal), labdán mikor rugózzak, mennyire dőljek előre-hátra közben, az 1 perces szünetekben mondta, hogy sétáljak, és ne gondoljak a következő fájásra. Szóval mindent meg tett azért, hogy természetesen szüljek. (Bár iszonyat fájt, leírhatatlanul, és a kontrakció csúcsán megváltás lett volna egy császármetszés, de utólag nagyon örülök, hogy saját erőből hozhattam világra a kisfiam, és ez nélküle és a szülésznő (Tóthné Mónika) nélkül ment volna!)
Mi a szülésért 50.000-et adtunk neki, és 25.000-et a szülésznőnek. Egyébként a vizsgálatokkor a kórházban, mivel én mindig odamentem, 3000-5000 Ft között, attól függően, vizsgált-e vagy sem. Ha csak átnézte a papírokat, akkor nem adtunk pénzt. Hisz az 1-2 perc. Az utolsó hónapban pedig egyáltalán nem adtunk pénzt, hisz a végén a szüléskor úgyis kapott egy nagyobb összeget. Nem tudom, mások hogy csinálták, mert ő sosem mondott árakat, ha kérdeztem sem mondott összeget. Ez is szimpatikus benne, és persze az is, hogy keresztény! :)
Akkor jó ma reggel kérek is időpontot.
Bár nem vagyok még terhes, de remélem majd minden téren egyezni tudunk. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!