Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valaki véleményt mondani Dr...

Valaki véleményt mondani Dr Varga Horgosi Ágnes doktornőről?

Figyelt kérdés

Hogyan áll a betegekhez?

Mennyi idős? Kedves?

Ha jól tudom kőbányán dolgozik.

2010. febr. 2. 12:58
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2010. febr. 10. 07:25
 22/33 nini24 ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Voltál a doktornőnél? Megírnád a véleményedet? A kórházba hívott? Kellett fizetni? Kedves volt? Minden érdekel! Köszönöm szépen!

Egy 21 heteske

2010. máj. 17. 09:17
 23/33 A kérdező kommentje:
Voltam persze. DE nem a kórházban. Nem kellett fizetni. Nagyon aranyos, kedves segítőkész doktornő. Csak ajánlani tudom őt.
2010. máj. 17. 09:25
 24/33 nini24 ***** válasza:
Köszönöm szépen! :)
2010. máj. 17. 11:23
 25/33 anonim válasza:
Én se Pesti vagyok.Viszont őt ajánlották.Így láthatatlanban őt találom a válaszok alapján a legrendesebbnek.Nekem csak petefészekcisztám volt 2 hónapja(kórházi ct),kontrollt kértek, de az itteni orvos nem szimpatikus.Viszont rákszűrést is kéne csináltatnom,mert a családomban halmozottan fordult elő méhnyakrák.Meg fáj is egy ideje az alhasam.Szerintetek fordulhatok hozzá?
2010. okt. 10. 17:53
 26/33 A kérdező kommentje:
nyugodtan, én is csak ajánlom.
2010. okt. 10. 19:41
 27/33 anonim válasza:

Én egyenlőre véleményt nem tudok róla mondani, még nem sikerült bejelentkeznem hozzá. Ezért is érdeklődnék itt, hogy esetleg van-e magánrendelése.

Köszönöm előre is!

2011. júl. 26. 14:24
 28/33 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszokat én is hozzá megyek.
2012. jan. 1. 12:08
 29/33 anonim válasza:

Varga Horgosi Ágnes csinálta nekem pár éve a terhességmegszakítást, ami után terhességi szövetet bennem felejtett. Rá 1 hónapra mélyvénás trombózist kaptam.

Tévedni emberi dolog..de ez azért...

Én azt javaslom, hogy mindenképpen egy több éves tapasztalattal rendelkező nőgyógyászhoz érdemes menni. Ettől függetlenül lehet, hogy jó orvos.

2012. szept. 23. 21:17
 30/33 anonim válasza:

Ma délelőtt voltam nála vizsgálaton, mert jó dolgokat olvastam róla, de sajnos nem éppen azt kaptam amit vártam.

Van saját orvosom viszont nem tudott hétfőnél hamarabb fogadni így meglátogattam a doktornőt.

Igen, elsőre én is kedvesnek találtam, sokat mosolygott, nyugodtan beszélt, de valami nagyon furcsa volt a hanghordozásában.

Megvizsgált, kaptam gyógyszert. Kérdezett a baba felől is majd kicsit flegmán beszélt a dokimról, a felelősségről (a mosolygás mellett). Nem tudom jobban elmagyarázni, ne haragudjatok, nem tudom átadni azt a (az álszent) stílust, de számomra remélem ez volt az utolsó vizsgálat a részéről.

Bizonyára ő is jó orvos, hiszen praktizál.... nekem nem vált be.

2012. nov. 14. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!