Valaki véleményt mondani Dr Varga Horgosi Ágnes doktornőről?
Hogyan áll a betegekhez?
Mennyi idős? Kedves?
Ha jól tudom kőbányán dolgozik.
Kedves Kérdező!
Voltál a doktornőnél? Megírnád a véleményedet? A kórházba hívott? Kellett fizetni? Kedves volt? Minden érdekel! Köszönöm szépen!
Egy 21 heteske
Én egyenlőre véleményt nem tudok róla mondani, még nem sikerült bejelentkeznem hozzá. Ezért is érdeklődnék itt, hogy esetleg van-e magánrendelése.
Köszönöm előre is!
Varga Horgosi Ágnes csinálta nekem pár éve a terhességmegszakítást, ami után terhességi szövetet bennem felejtett. Rá 1 hónapra mélyvénás trombózist kaptam.
Tévedni emberi dolog..de ez azért...
Én azt javaslom, hogy mindenképpen egy több éves tapasztalattal rendelkező nőgyógyászhoz érdemes menni. Ettől függetlenül lehet, hogy jó orvos.
Ma délelőtt voltam nála vizsgálaton, mert jó dolgokat olvastam róla, de sajnos nem éppen azt kaptam amit vártam.
Van saját orvosom viszont nem tudott hétfőnél hamarabb fogadni így meglátogattam a doktornőt.
Igen, elsőre én is kedvesnek találtam, sokat mosolygott, nyugodtan beszélt, de valami nagyon furcsa volt a hanghordozásában.
Megvizsgált, kaptam gyógyszert. Kérdezett a baba felől is majd kicsit flegmán beszélt a dokimról, a felelősségről (a mosolygás mellett). Nem tudom jobban elmagyarázni, ne haragudjatok, nem tudom átadni azt a (az álszent) stílust, de számomra remélem ez volt az utolsó vizsgálat a részéről.
Bizonyára ő is jó orvos, hiszen praktizál.... nekem nem vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!