Milyen volt a császárszülésetek? Lelkileg megviselt valami benne? Vagy csak a szépre emlékeztek?
Engem két dolog viselt meg nagyon a második császárnál. Az egyik az, amikor meztelenre kellett vetkőzni a beteghordó és a szülésznő előtt premier plán, közben a férjem is ott akart lenni, ami akkor nagyon zavart, rosszul éreztem magam, hogy így lát..:(
A másik az volt, hogy a szülésem alatt a dokik egy másik esetet beszéltek ki.. Ennél több tiszteletet vártam volna, hiszen a temetésen is megadjuk a tisztességet a halottnak, itt pedig úgy gondolnám, hogy mind a kismama, mind a baba megérdemelné, hogy amíg megszületik, rá koncentráljanak...
Pozitív volt viszont nagyon, amikor odahozták a síró babát bemutatni és rögtön elhallgatott, amikor meghallotta a hangomat..annyira meghatódtam, hogy eleredtek a könnyeim..
Nálatok ez hogy volt?
Nekem 12 napja volt csaszarom egy magan klinikan kulfoldon.Teljes mertekben pozitiv elmeny volt, a felepules is sokkal gyorsabb volt utana mint az elso termeszetes szulesemnel.
Haloingben voltam a mutet alatt,igazabol nagyon feltem igy altatast kertem.Negyen voltak bent a mutoben,mikor felebredtem mindegyikuk bejott megnezni jol vagyok-e.A kisfiam es a ferjem mellettem voltak mikor felebredtem.A ferjemnek is volt agya a szobamban,igy a korhazi napokat vegig harmasban toltottuk.
Amig nem kelhettem fel a noverek mellettem etettek, pelenkaztak a kisfiamat.Delben volt a mutet es keso este kellett eloszor felallnom.
Mindenki nagyon kedves volt,a fajdalom elviselheto,nem tudok negativumot emliteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!