Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után 2 hónappal...

Császármetszés után 2 hónappal nem érzem, hogy pisilni kell? Fog valtozni?

Figyelt kérdés

Két hónapja szültem császárral. Azota talan ha 2-3szor ereztem pisilesi ingert . Akkor megyek pisilni amikor eszembe jut, mert érezni nem érzem.

Nektek is volt ilyen, elmúlt? Mire számítsak?

2014. dec. 16. 04:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nem igazán normális dolg mindenképpen mondd el az orvosodnak (mielőbb). Mindkét császárom után rögtön éreztem az ingert, ilyennek mint nálad nem szabadna előfordulnia.
2014. dec. 16. 04:22
 2/8 anonim ***** válasza:
sztem se normalis en is rogton ereztem...:(
2014. dec. 16. 06:16
 3/8 anonim ***** válasza:
én már másnap éreztem ki is vették a katétert hamarabb. menj orvoshoz.
2014. dec. 16. 06:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a második császárom után 3 hónappal kezdtem érezni. Az első után nem volt ilyen gond.
2014. dec. 16. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 3 hete volt a második császárom. Én azért érzek valamit, de amikor pisilek, mindig elcsodálkozom, hogy milyen sok jön. Én sem érzem azt a "juj mindjárt bepisilek" ingert. Nekem is fura, de én azt hittem, hogy csak elszoktam a "normálistól", mert terhesen meg állandóan majdnem bepisiltem, úgy nyomta a hólyagomat a babám. De akkor lehet, hogy a császár következménye?
2014. dec. 16. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja, és nem emlékszem, hogy ilyen lett volna az első császárom után.

5-ös voltam.

2014. dec. 16. 09:42
 7/8 A kérdező kommentje:

A dokimnak tegnap mondtam. Azt válaszolta, hogy még pár hónap is lehet amire rendbe jön. De nekem ez olyan furcsa. Eltelik jó pár nap, amire van pisilesi ingerem.

Mindennap figyelnem kell rá, hogy bizonyos időközönként menjek wc-re...

2014. dec. 16. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
én sem éreztem néha csak az tünt fel hogy iszonyatosan görcsöl a hasam és akkor tudtam hogy pisilni kell. nagyon kellemetlen volt, hónapok kelletek mire ez helyrejött.
2014. dec. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!